≡ Meniu

UTOK 702QW, tabletă albă cu ecran de 7 inci

UTOK 702QW e o tabletă numai bună pentru stat pe net deoarece are ecran mare, conexiune wireless și procesor rapid pentru ca totul să ruleze fluent. Ecranul de 7 inci e unul cu rezoluție 1024×600 pixeli, iar procesorul e unul quad core A33 așa încât tableta chiar dacă e ieftină să vină dotată cu tehnologie modernă.
Un astfel de gadget se adresează celora care folosesc netul pentru a se informa ori celora care vor un dispozitiv pe care să se joace diferite jocuri din Google Play Store.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, și pe acești bani primim un aparat care vine cu o portabilitate ridicată deoarece are o baterie care ține de la 4 ore în sus. Designul e unul plăcut deoarece vorbim despre un aparat de culoare albă cu margini rotunde așa încât să poată fi ținut ușor.

UTOK 702QW, tabletă albă cu ecran de 7 inci

Pe partea de caracteristici se laudă cu procesorul Allwinner A33, ecranul de 7 inci care are rezoluție apropiată de HD și 512 mega de RAM. Spațiul intern e unul destul de mare deoarece vorbim despre 8 giga, dar din aceștia doar vreo 2 sunt utilizabili. Asta nu-i o problemă deoarece suportă carduri de până în 32 de giga.
Vine și cu două camere care te vor ajuta la filmat ori la convorbiri pe Skype.
La capitolul software vine cu Android 4.4 care e un sistem de operare avansat și extensibil, dar ar fi fost mai bine dacă ar fi venit cu versiunea 5 deoarece arată ceva mai bine.

Pro acest model ar fi că e ușor de folosit, aspectul plăcut, costul de achiziție foarte mic, că se pot instala multe jocuri pe el (probabil că la un moment dat o să-i trebuiască un card de minim 16 giga de aici) și că vine de la un brand românesc cunoscut.
Contra ar fi că nu are rezoluție HD, Android 5 și mai mulți RAMi.

Deci, pentru cei care vor să facă un mic cadou copilului lor recomand acest model. Poate fi și o foarte bună tabletă de familie deoarece are suficientă putere pentru orice, dar nu trebuie să o comparăm cu iPad ori cu tablete mai scumpe. Primești ceea ce plătești.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu