≡ Meniu

UTOk Hello 10Q, tabletă cu 3G și ecran de 10 inci

UTOk Hello 10Q e o alegere bună pentru cei care vor să aibă o tabletă mare dar și cu dotări bune. E așa de ieftină deoarece ecranul are o imagine de tip 600p. Din numele său reiese seria dar și dimensiunea ecranului. Ținând cont de componentele hardware, e o tabletă de tip mid-range (din segmentul mijlociu). Nu e nevoie să folosiți conectivitatea 3G dacă nu doriți sau nu aveți o cartelă SIM (cu abonament de internet). Dacă aveți un buget mult mai mare și vă interesează doar partea office, atunci un laptop ori o tabletă cu Windows ar fi niște recomandări.

Alternativele sunt tabletele de la un alt brand sau poate un alt model de la acest producător. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

UTOk Hello 10Q, tabletă cu 3G și ecran de 10 inci

Configurația sa e una cu Quad Core, 1GB RAM și spațiu intern de 8GB. Ecranul de 10.1 inci are o imagine de 1024 cu 600 pixeli și putea fi măcar de 800p (adică HD). Pe partea de multitasking o memorie RAM ca aceasta e suficientă. Are atât o cameră frontală cât și una principală, dar cea frontală poate fi mai bună deoarece o puteți folosi pentru video-convorbiri.

Poate fi folosită ca o consolă portabilă ori ca un ebook reader iar partea software vă permite mult mai multe. Sistemul de operare la acesta e Android, dar există și cu Windows 8.1. Prețurile sunt la fel de atractive și la tabletele cu Windows (cu timpul s-au mai ieftinit). Android 4.4 KitKat nu e cel mai nou Android însă e o alegere inteligentă deoarece oferă multe lucruri interesante. Poate va primi un upgrade la ultima versiune însă, în general, tabletele foarte ieftine nu primesc upgrade-uri software (acest lucru ține și de producător).

Plusuri: are Android 4.4, autonomie bună pentru o tabletă așa de mare, configurație bună, 3G.
Minusuri: cameră frontală de 0.3 MP.

UTOk Hello 10Q e o alegere bună care poate fi folosită ca un laptop dacă vă rezumați doar la navigare web, aplicații și jocuri simple. Tabletele sunt chiar mai ieftine decât telefoanele și e normal deoarece doar gadgeturile compacte sunt scumpe. Nu va fi ultima tabletă de la acest brand și o puteți înlocui oricând doriți.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu