≡ Meniu

UTOk Hello 7D, tableta cu conectivitate 3G

UTOk Hello 7D nu e o tabletă obișnuită ci una cu 3G iar pentru acel modem integrat e nevoie de o cartelă SIM cu abonament de internet. O puteți folosi doar la navigare web, aplicații office, jocuri și socializare. Există tablete cu funcție telefon însă e destul de dificil să vorbiți cu cineva (datorită dimensiunilor). Dacă nu vă place acest model, ei bine, există și variante mai mari sau chiar mai performante.

Alternativele sunt tabletele fără 3G și cu caracteristici tehnice mai bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

UTOk Hello 7D, tableta cu conectivitate 3G

Un Dual Core de 1.3 GHz e decent pentru cei care nu vor performanțe ridicate. Un Quad Core e ceva mai bun deoarece are și o placă video mai bună. Plăcile video sunt foarte bune și utile pentru cei care vor să încerce un joc. Cu o tabletă puteți juca chiar și jocuri 3D, deci nu mai e nevoie de o consolă portabilă.

O memorie RAM de 512 MB e satisfăcătoare însă nu și pentru cei care vor să instaleze multe aplicații. Pe partea de stocare, 8GB mi se pare destul de mult însă utilizabil e ceva mai puțin. Ca și dotări are: cameră web, cameră principală de 2MP, suport media decent,  procesor grafic Mali 400 MP, bluetooth și WiFi. Calitatea audio nu e foarte ridicată deci . Bateria sa e de 2800 mAh și oferă maxim 5 ore de autonomie în .

Greutatea sa e de numai 300 grame și se datorează faptului că are un ecran mic. Ecranul nu e unul prea interesant – 7 inci cu imagine de 1024 cu 600 pixeli. Vine cu aplicații ca: Play Store, Gmail, Hangouts, Zonga etc. Chiar dacă are acel pachet de aplicații, voi puteți instala și alte aplicații ori jocuri. Sistemul de operare e Android 4.2 Jelly Bean și nu e cea mai nouă variantă.

Plusuri: autonomie mare în mod economic, conectivitate 3G, preț atractiv, bluetooth și design plăcut.
Minusuri: nu are imagine HD și GPS.

UTOk Hello 7D e o alegere bună pentru cei care vor ceva foarte ieftin și destul de bine dotată. Jos e o prezentare a acestei tablete pentru a vă face o idee mai bună despre ea. Are designul clasic și nu prea aduce mai nimic special.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu