≡ Meniu

UTOk Hello 7K, tabletă ieftină cu Octa Core

UTOk Hello 7K e o tabletă foarte performantă dar pentru un preț așa de atractiv nu are un design deosebit, componente de ultimă generație și o autonomie mare. Tabletele sunt tot mai ieftine dar și tot mai funcționale, datorită dotărilor și sistemului de operare. E vorba de Android și care în cazul acestei tablete e la versiunea 4.4 KitKat. Nu e ultima versiune dar e acceptabilă pentru un astfel de buget și ce oferă. Sunt multe funcții și caracteristici noi pe ultima versiune dar nu toți utilizatorii le vor observa așa ușor.

Dacă ați mai avut o tabletă atunci e ușor de observat cam ce oferă în plus un model sau altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

UTOk Hello 7K, tabletă ieftină cu Octa Core

Procesorul e foarte important deoarece e principala componentă a unui gadget. Are placă video integrată care poate rula jocuri 3D, dar cam toate au astfel de performanțe. Ecranul de 7 inic nu e mare dar apreciez mult detaliile oferite de rezoluția HD. Memoria RAM e una de 1GB și tableta are un spațiu de stocare destul de generos, iar dacă vi se pare mic atunci puteți pune un card de maxim 32 GB. Suportul de carduri e tot mai mare dar nu e nevoie de atâta, de 8GB mi se pare de ajuns și nici nu costă mult.

Pe partea de tehnologii are wireless, 3G dar și bluetooth. Deci nu duce lipsă de nimic și prin wireless viteza e cea mai bună. Autonomia de lucru e foarte bună și e mai mică când încercați jocuri. Puteți pune o tastatură wireless sau să folosiți periferice wireless care vă sunt de folos.

Plusuri: ecran HD, performanțe mari, multe aplicații, autonomie decentă, suportă carduri mari și altele.
Minusuri: nu prea sunt.

UTOk Hello 7K e alegerea corectă deoarece e ieftină, performantă și bine dotată. Ecranul mic face ca tableta să fie destul de portabilă și ușor de ținut în mână. O tabletă mare are un ecran pe măsură dar și rezoluția ar trebui să fie minim HD. Dotările sale sunt conforme cu prețul însă cele de la producători mai cunoscuți, au un preț mai mare (pentru că oferă o calitate superioară).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu