≡ Meniu

UTOK Hello7QLTE, tabletă ieftină cu Android Lollipop

Tableta UTOK Hello7QLTE poate fi cadoul perfect pentru cel mic însă nu uitați să activați controlul parental la routerul wireless. Există routere destule de bune adică care oferă atât performanțe superioare cât și un software mai avansat. E foarte important ca tableta să aibă un Android cât mai nou deoarece oferă o interfață mai interesantă. Un telefon e mai scump deoarece are conectivitate 4G și e mai compact. Ei bine, această tabletă are și ea conectivitate 3G, deci vă puteți conecta la internet fără să fie un hotspot în apropiere (dar e nevoie de o cartelă SIM cu abonament la internet).

Dacă nu vă place, atunci o tabletă fie mai mare fie una mai scumpă ar fi ideală. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

UTOK Hello7QLTE, tabletă ieftină cu Android Lollipop

Procesorul acestui model e destul de bun deoarece are patru nuclee. Unele jocuri cer astfel de procesoare dar și memorie RAM trebuie să fie de ajuns. În acest caz e de 1GB dar se putea și mai bine de atât. Ecranul său e de 7 inci dar se poate observa din numele său acest aspect. Apreciez că are o imagine clară datorită tehnologiei IPS însă rezoluția e doar de 1024 cu 600 pixeli. Putea fi mai bună însă un ecran mai bun ar fi consumat și mai multă baterie și nu cred că v-ați fi dorit acest lucru.

Spațiul intern utilizabil nu e de 8GB, ci e mai mic deoarece Androidul e pe acesta. Versiunea sistemului de operare e 5.1 și chiar dacă nu e ultima versiune, pot spune că e satisfăcătoare – 5.1 Lollipop. O tabletă mai mare e mai grea și nu poate fi ținută chiar într-o mână ca și cea de sus.

Plusuri: are destule aplicații preinstalate, spațiu intern decent, 4G, autonomie bună, preț atractiv.
Minusuri: nu are ecran HD.

UTOK Hello7QLTE e un gadget destul de portabil și care poate fi folosit cam pentru orice: navigare web, aplicații, socializare, jocuri, citit etc. Bineînțeles, nu e o tabletă premium cu cine știe ce dotări. De aceea, camere foto nu sunt prea performante iar pentru poze mai bune puteți folosi telefonul ori un aparat foto.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu