≡ Meniu

UTOk i800BS, tabletă cu IPS și Windows 8.1

UTOk i800BS e un gadget portabil care poate fi folosit cam oriunde deoarece are baterie mare însă autonomia sa e comparabilă cu cea a unui laptop. Un laptop e mai funcțional pentru că are o tastatură fizică iar ecranul e mai generos. Cele cu Android sunt diferite, aplicațiile sunt diferite ori aceleași (există și alternative la programele de pe PC care suportă aceleași formate). Nu e primul dar nici ultimul model de la acest brand care-l puteți încerca, există tablete chiar și cu ecrane mai mari/mici care le puteți lua în considerare.

Alternative sunt destule și poate că o tabletă cu Windows e singura soluție (depinde de aplicațiile folosite). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

UTOk i800BS, tabletă cu IPS și Windows 8.1

Procesorul Z3735G are o frecvență de 1.3 GHz iar procesorul grafic e unul decent – Quad Core de 646MHz (poate rula jocuri 3D și aplicații diverse). Ecranul de 8 inci e evident din numele său iar panoul e unul de tip IPS, iar rezoluția e una de 1280 cu 800 pixeli, adică e HD.

Multitaskingul e bun cu 1GB de RAM dar era bine să fi avut ceva mai mult, dacă vă gândiți să instalați mai multe pe el. Pe partea de spațiu are 16GB, iar pentru mai mult se poate introduce un card. Ca și dotări are: cameră frontală, cameră de 2 MP, slot pentru card etc. Nu are conectivitate 3G, dar are tehnologie bluetooth sau WiFi. Suportă cam toate formatele care sunt suportate și pe PC/laptop. Windows 8.1 e cea mai nouă variantă disponibilă iar 10 e doar în teste. Autonomia de lucru e undeva la 4 ore dar poate fi mai mică dacă folosiți aplicații sau jocuri.

Plusuri: preț atractiv, Windows 8.1, aplicații preinstalate interesante și designul.
Minusuri: autonomie nu prea mare.

UTOk i800BS e o tabletă care poate concura chiar și cu una cu Android deoarece prețurile nu mai diferă așa de mult. Cele cu Android sunt mai bune pentru uz multimedia, iar cele cu Windows pentru aplicații, în general. Nu are sens să vă luați o tastatură wireless deoarece cea virtuală mi se pare destul de utilă și are cele mai uzuale funcții.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu