≡ Meniu

UTOK iQ1000, tabletă ieftină cu ecran mare HD

UTOK iQ1000 nu e singura tabletă cu Android de la acest brand și unele vine cu dotări mai bune dar ecranul, cu siguranță, e mai mic. Un model fie oferă performanțe mari și dotări ceva mai ieftine, fie e invers. Bineînțeles, mă refer la tabletele ieftine și aceasta e una dintre cele mai ieftine variante de pe piață. Doar din nume se poate observa că e o tabletă mare și configurația e una decentă, dar e loc de mai bine.

Dacă nu vă este pe plac, aveți nevoie de un buget mai mare pentru o tabletă mai performantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

UTOK iQ1000, tabletă ieftină cu ecran mare HD

Procesorul acestei tablete e unul Intel și se poate observa și din poza de sus. Placa video Intel HD Gen7 e una Quad Core și face față multor provocări. Majoritatea componentelor sunt integrate pentru ca acel gadget că fie cât mai subțire. Ecranul e unul impresionant deoarece e IPS cu imagine HD și diagonala e de 10.1 inci. În general, nu se fabrică tablete mai mari dar există laptopuri cu ecrane detașabile ori desktopuri All-in-One.

Pe partea de memorie are 1GB RAM și un spațiu intern de 8GB. Dotările sale sunt bune pentru o tabletă dar camere foto nu au senzori prea mari. Camera foto/video principală nu e foarte importantă, deoarece doar cea frontală e mai des utilizată (pentru video convorbiri). Nu prea sunt utilizatori care fac poze cu tabletele :). Nu are 3G/4G, dar vă puteți folosi de funcția WiFi hotspot a telefonului.

Are doar Android 4.4 KitKat, dar pe viitor poate vom vedea și cu Android 5. Acest model nu cred că va primi un upgrade datorită configurației.

Plusuri: ecran HD, autonomie satisfăcătoare, placă video performantă, preț mic și arată bine.
Minusuri: cameră web de 0.3 MP.

UTOK iQ1000 nu e cea mai performantă alegere sau cu cele mai multe dotări, dar mi se pare destul de bună pentru navigare web și aplicații. Nu excelează la multe capitole și nu cred că veți găsi una mai bună la un așa buget și cu ecran de 10.1 inci.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu