≡ Meniu

UTOk iQ700b, tabletă cu IPS și KitKat

Tableta UTOk iQ700b e una dintre multele tablete cu Android și ele tind să fie cât mai ieftine, dar și mai performante. Dacă nu sunteți mulțumiți de performanțele acestei tablete, cu siguranță, cele cu ecran mai mare sunt mai bune și aduc mai multe dotări. Aceasta nu are 3G, dar prin WiFi viteza e mai bună ține de router și semnal. Cu un router wireless de tip ac viteza de transfer pe wireless e ca și cea pe LAN, dar sunt mai multe modele de routere. Pentru un abonament la internet ma ieftin, puteți alege un router ieftin.

Alternativele sunt tabletele cu Windows 8.1 sau cele cu ecran mai mare (dacă vreți o experiență diferită). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

UTOk iQ700b, tabletă cu IPS și KitKat

Procesorul Intel Z3735G are caracteristici tehnice bune, iar placa video integrată e una cu chipset Intel Gen7. Nu e cea mai bună dar e satisfăcătoare. E bine să aibă un raport consum/performanță bun. Degeaba are o placă video foarte bună dacă autonomia bateriei are de suferit. Ecranul său e satisfăcător deoarece are panou IPS și imagine de 1024 cu 600 pixeli.

Pe partea de memorie RAM are 1GB, iar capacitatea de stocare e de 8GB (se poate mări cu un card de memorie). Are dotările uzuale iar unele puteau fi mai bune (de exemplu, camera frontală putea avea un senzor mai mare). Pe partea de comunicații: are tehnologie WiFi, bluetooth. Bateria de 3000 mAh oferă maxim 5 ore și vreți să beneficiați de autonomie maximă alegeți o luminozitate scăzută.

Plusuri: are sistem de operare Android 4.4, e ieftină pentru o astfel de configurație, are o autonomie de maxim 5 ore, procesor cu patru nuclee etc.
Minusuri: ecranul nu are imagine HD.

UTOk iQ700b e una din multele tablete foarte ieftine, iar acesta e oferită de un brand foarte cunoscut în România. Poate concura cu oricare altă tabletă din segmentul ei. E alternativa perfectă la un smartphone sau laptop deoarece oferă portabilitate, funcționalitate dar și performanță. Alegerea corectă ține de voi și de ce aveți nevoie, iar bugetul nu trebuie să fie mare pentru a achiziționa o tabletă. Un laptop costă de 3-4 ori mai mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu