Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Utok U19HD1, televizor HD de 48 cm

Utok U19HD1 nu e genul de televizor care-l îl puteți pune în sufragerie, însă dacă nu vă doriți unul scump. Prețurile sunt foarte mici la televizoarele acestui brand, motiv pentru care nu am ce să le reproșez, dar e loc de mai bine. Designul e cam același la mai toate modelele, ramă îngustă și cam aceleași picioare (pentru o mai bună stabilitate). Pentru o experiență mai plăcută vă recomand un televizor mai mare. Nu putea fi un model Smart în acest preț dar nici nu putea să vină cu sistem de operare.

Alternative sunt televizoarele mai mari de la același brand deoarece prețurile mi se par destul de atractive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Utok U19HD1, televizor HD de 48 cm

E vorba de un LED destul de nou cu diagonală de 48 cm, deci e cam cât un monitor. Orice televizor poate fi un bun monitor deoarece are porturi foarte bune și nu văd de ce ați alege un simplu monitor, când puteți viziona posturi TV pe acesta în același preț. Are difuzoare suficient de puternice ținând cont că îl veți pune într-un dormitor sau birou.

Conectorii săi sunt numeroși și nu trebuie să fie mai mulți de același fel. Spun asta deoarece un VGA și un HDMI sunt de ajuns pentru a conecta dispozitivul dorit. Eu prefer să redau filme de pe un laptop sau media player deoarece e mai simplu și poți pune subtitrare sau formatul video dorit fără probleme. Dacă vreți o imagine FullHD, atunci trebuie să optați pentru un model de cel puțin 32 de inci.

Accesoriile incluse sunt cele standard și le găsiți la alte televizoare, de aceea nu văd de ce le-aș mai enumera. Caracteristici speciale sunt destul de puține dar nici nu vă puteți aștepta la prea multe deoarece e un televizor ieftin: Sleep Timer, stingere automată, ajutare automată nivel sunet și teletext.

Plusuri: preț atractiv, design plăcut, porturi destul de bune și altele.
Minusuri: nu sunt.

Din păcate, nu orice brand oferă televizoare precum Utok U19HD1, deoarece multe branduri cunoscute oferă doar televizoare mari cu funcții Smart. Acest tip de televizor poate fi pus în camere mici și nu e nevoie să-l montați pe perete.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu