≡ Meniu

UTOK U22FHD1, televizor ieftin de 56 cm cu ecran FullHD

Televizorul UTOK U22FHD1 e unul de tip non Smart cu imagine LED FullHD. Multe televizoare mici au doar calitate HD, dar pe viitor acelea vor fi foarte rare datorită noilor tehnologii. Odată cu apariția televizoarelor 4K, televizoarele FullHD s-au ieftinit dar și par mai banale. Dacă nu obișnuiți să vizionați conținut 1080p, nici nu are sens un televizor prea scump. Acest brand oferă multe tipuri de soluții însă televizoarele sunt cea mai nouă categorie pentru el. Caracteristicile tehnice sunt foarte bune pentru cât costă și cel mai bun exemplu e televizorul de jos.

Dacă vreți ceva mai mare, acest producător oferă alegeri variate și prețurile sunt competitive. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

UTOK U22FHD1, televizor ieftin de 56 cm cu ecran FullHD

Face parte din noua gamă – 2015, de aceea are și un ecran de 1920 cu 1080 pixeli. Sistemul audio e unul cu ieșire de 6W și are tehnologie de ajustare automată a volumului. Caracteristicile de imagine sunt destul de variante: luminozitate de 180 cd/mp, timp de răspuns de 5 ms, aspect lat, unghiuri de vizibilitate decente etc.

Are player multimedia integrat cu interfață USB și cei care vor să vizioneze filme de pe el, le recomand un media player extern. Fiind un televizor destul de simplu, nu are multe dotări speciale sau multe HDMIuri. Dimensiunile televizorului sunt date de ecranul televizorului, adică cu cât e mai mare imaginea cu atât televizorule mai generos. Bineînțeles, mai există și televizoarele cu ramă îngustă și la acelea se crează impresia că acel ecran plutește. Chiar dacă cel de sus nu e foarte grozav, sunt destul de rare televizoarele de 22 de inci FullHD, doar monitoarele mai oferă astfel de rezoluții.

Plusuri: are imagine FullHD, multe porturi, preț atractiv, design plăcut și ușor de folosit.
Minusuri: nu are unghiuri de vizibilitate de 178 grade.

UTOK U22FHD1 nu e cel mai grozav televizor, dar astfel de televizoare nu se mai prea fabrică, adică cu imagine 1080p și diagonală așa de mică. Toți producătorii cunoscuți oferă doar televizoare mari pentru clienții lor. Există destui utilizatori care vor doar un televizor simplu și care nu sunt dispui să cheltuie prea mult pe unul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu