≡ Meniu

UTOK U24HD1, TV 61 cm la preț redus

Utok e un brand românesc care vinde telefoane și tablete, iar de curând s-au îndreptat și spre televizoare cum e UTOK U24HD1. Acesta e un TV pentru camere mici, având tuner digital dublu care vă ajută să recepționați posturi HD.
Eu zic că e un cadou bun chiar și pentru părinți deoarece acești nu prea au tangențe cu tehnologia, iar acest TV chiar nu e greu de folosit.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care îl putem folosi pentru vizionarea posturilor TV digitale, normale și a diferitelor fișiere de pe o memorie USB ori a unui hard extern.

UTOK U24HD1, TV 61 cm la preț redus

Pe partea de specificații se evidențiază prin ecranul mare de 61 cm, că are rezoluție 1366×768 pixeli (e una aproape HD) și cu unghiurile de vizibilitate destul de bune (170/160 grade).
În ziua de azi nu doar imaginea e una importantă, ci și faptul că are un consum de curent mic. Modelul acesta e unul cu o putere de 36W, traducându-se printr-un consum destul de mic.
La el poți conecta multiple aparate deoarece are porturi cum ar fi HDMI, USB și D-Sub (VGA). Dacă vrei să conectezi un laptop pentru a vedea imaginea mai mare atunci trebuie știut că acest lucru se poate realiza prin intermediul portului HDMI. Porturile sunt poziționate în spate lateral așa încât să poți ajunge ușor la ele.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, ușurința în utilizare, fiabilitatea crescută, consumul de curent redus, că are porturile necesare în ziua de aci (de la USB la HDMI) și disponibilitatea tunerului digital.
Contra ar fi lipsa rezoluției 1920×1080 pixeli care ar fi fost utilă pentru vizionarea filmelor Blu-ray. Un alt minus ar fi că vizual nu arată excelent, dar nici nu se poate spune că ar deranja.

De final pot spune că acest model e unul foarte bun pentru cei interesați de un televizor simplu de pus în bucătărie ori camera copiilor. În ziua de azi lumea se orientează spre televizoare smart, iar acesta poate fi transformat în așa ceva prin intermediul unui player media de aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu