≡ Meniu

Utok U24HD2A, televizor mic cu ecran LED HD

Utok U24HD2A e cel mai mic televizor oferit de acest brand și care e foarte bun în acest buget. Am pus mai jos o listă cu dotările sale pentru a face o idee și cred că sunt foarte bune pentru cât costă și cât e de mic. Acesta poate fi pus într-o cameră mai mică, adică în bucătărie sau dormitor. În sufragerie, eu aș opta pentru un televizor mult mai mare dar alegerea corectă ține și de distanța de la care îl priviți. Dacă nu vă place că e prea mic, un televizor nici prea mare dar nici prea mic, e unul de 81 cm.

Alte televizoare de la acest brand pot fi la fel de accesibile chiar și dacă e mai scump pentru că e mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Utok U24HD2A, televizor mic cu ecran LED HD

Are un ecran de 24 de inci (61 cm) cu tehnologie LED pentru culori mai plăcute și un contrast mai ridicat. Nu vă recomand televizoarele vechi deoarece nu sunt așa avansate și se poate vedea cel mai bine la caracteristicile tehnice. Acesta are diverse moduri pentru o calitate audio superioară și difuzoarele sunt de 6W.

Imaginea sa e una HD, deci puteți reda filme 720p și nu are sens să redați filme 1080p pe el. La capitolul conectivitate, televizorul are un număr decent de porturi dar mai important mi se pare că sunt diversificate. Are puține caracteristici speciale, dar ele depind și de televizor: programare oprire, auto oprire, auto adjustare volum, teletext. Acestea sunt funcțiile standard ale oricărui televizor nou și, deci, ar trebuie să fie prezente și la altele.

Plusuri: are un design elegant, caracteristici de imagine bune, preț atractiv pentru un televizor, sunet decent, USB 2.0, are chiar și VGA.
Minusuri: la un așa preț, nu prea are.

Cu siguranță, Utok U24HD2A putea fi mai performant adică să aibă caracteristici tehnice mai bune. Spun asta deoarece există și acele monitoare cu tunere TV care pot fi folosite ca și televizoare clasice (adică vin cu telecomandă și toate cele). Am pus poza de sus, dar în realitate arată mai bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu