≡ Meniu

UTOK U28HD1, televizor HD cu tuner digital dublu

UTOK U28HD1 e un televizor care arată bine și nu costă deloc mult care se adresează celora interesați de un model de 71 centimetri cu unghiuri de vizibilitate ok și tuner digital pentru vizionarea posturilor HD. Panelul e unul calitate IPS deoarece are unghiuri de vizibilitate 178/178 grade, iar un alt lucru bun la acest panel e faptul că are culori realiste.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un televizor care nu doar arată bine, ci se comportă fără reproșuri atunci când vine vorba despre a viziona un film HD ori un post TV la calitate superioară.

UTOK U28HD1, televizor HD cu tuner digital dublu

Pe partea de specificații se evidențiază cu un ecran mare de 28 inci, cu rezoluția 1366×768 pixeli, calitatea imaginii ireproșabilă și consumul mic de curent (45W).
Timpul de răspuns e unul de 8 milisecunde și nu aș putea spune că îl face un aparat perfect pentru jocuri, dar poate fi utilizat și la așa ceva.
Are integrat un player multimedia pe USB care poate reda multiple tipuri de fișiere, dar evident că nu poate fi comparat cu un model dedicat care să aibă Android. Nu pot să vă dau detalii legate de redarea cu sunet DTS deoarece nu cunosc aceste detalii.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă deloc mult, că vine cu o garanție standard de 2 ani (poate fi extinsă la mai mult prin intermediul serviciului garanția plus)
Contra acestui model ar fi că nu e smart și că rezoluția e una cam mică. Era bine dacă era Full HD. Dacă vreți să-i extindeți capabilitățile atunci se poate merge pe varianta achiziționării unui player multimedia de aici.

În cazul în care nu cunoașteți brandul atunci trebuie să vă spun că e vorba despre unul românesc care vinde sub nume propriu televizoare, telefoane și tablete. Televizoare vinde de curând și eu zic că e bine deoarece așa concurența va lăsa la preț.
De final nu pot decât să vă recomand acest aparat dacă vreți ceva pentru filme ori posturi TV calitate HD. Poate fi pus fără probleme în bucătărie ori în camera copiilor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu