≡ Meniu

Utok U32HD1, televizor ieftin cu diagonală de 80cm

Utok U32HD1 e un televizor al anului 2015 care vine cu multe facilități utile cum ar fi diagonala de 80 centimetri, tunerul digital dublu (are DVB T2) și rezoluția 1366×768 pixeli.
TV-ul e recomandarea mea celora care vor să facă trecerea de la televizor mare (CRT) la unul cu ecran plat și nu vor să plătească prea mulți bani.

Ajungem la costul de achiziție al acestui model și trebuie să spun că acest aparat vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă fără reproșuri în diferite situații cum ar fi vizionat de filme HD, de pe stick-uri USB ori de pe un post TV HD.
Aspectul televizorului poate fi văzut mai bine din imaginea de alături. Se poate observa că e un televizor care arată precum restul modelelor de la Utok.

Utok U32HD1, televizor ieftin cu diagonală de 80cm

Pe partea de specificații acest model se evidențiază cu ecranul destul de mare, că are rezoluție HD, consumul de curent redus și multitudinea de conexiuni (3 HDMI-uri, un USB și un VGA).
Ecranul afișează imagini de o calitate uluitoare deoarece are un panel IPS care suportă unghiuri perfecte de 178/178 grade. Astfel de panouri găsim doar pe televizoarele premium.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată bine, că are un cost deloc mare, consumul de curent redus, că are multe porturi și că vine de la un brand ok.
Contra achiziției ar fi că nu are soft smart.

Deci, dacă te interesează un televizor care să arate bine, să aibe specificații ok și să ofere o imagine de calitate atunci îți recomand modelul acesta.
Ziceam mai sus că nu are soft smart și de aceea trebuie să-ți spun că acest lucru poate fi trecut cu vederea întrucât poți cumpăra un player cu așa ceva de aici. Normal că cele mai bune sunt modelele cu Android, dar și cele fără sunt destul de bune, mai ales dacă furnizează porturi de rețea.
Poate că o să aveți rețineri în a cumpăra ceva de la acest brand, iar din această cauză trebuie să vă spun că televizorul acesta vine de la brandul Utok care-i un brand românesc. Produsele sunt comercializate sub brand propriu, fiind produse în alte țări.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu