≡ Meniu

UTOK U32HD2, televizor HD de 80 cm

UTOK U32HD2 e o alegere cu ecran de tip HD și putea fi ceva mai bun ținând cont de dimensiunile ecranului. Nu e oferit de un brand prea cunoscut dar poate știți tabletele de la acesta. Această categorie e nouă pentru acesta și chiar dacă nu impresionează prin detalii, unghiurile de vizibilitate sunt foarte bune (chiar maxime). E adevărat că un televizor mic nu are nevoie de unghiuri de vizibilitate mari deoarece vă uitați la el de la o distanță mică. Televizoarele mari trebuie să aibă caracteristici tehnice mai bune.

Nu e cea mai accesibilă alegere de la acest brand, dar raportul dotări/preț e decent și nu prea veți găsi ceva mai bun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

UTOK U32HD2, televizor HD de 80 cm

E un LED destul de bun și care merită încercat deoarece oferă următoarele: ieșire audio de 10 W, ecran de 32 de inci, timp de răspuns de 8 ms, unghiuri de vizibilitate de 178 grade, tuner TV de tip T/T2/C. Porturile sale sunt următoarele: trei HDMIuri, USB, VGA, audio și mai câteva. Caracteristicile sunt puține: sleep timer, auto power off, teletext și playerul multimedia (are nevoie de stick USB). Televizoarele mai avansate sunt cele Smart și vin cu multe funcții dar și tehnologii.

Poate că nu e cel mai bun televizor de pe piață, dar acesta mi se pare decent pentru cât costă. Arată foarte bine chiar și dacă l-ați pune pe o masă, deci nu e nevoie neapărat să-l puneți pe perete. Pentru a fi pus pe perete, trebuie să aveți un kit de montare dar și spațiu pentru amplasare.

Plusuri: are multe HDMIuri, unghiuri de vizibilitate foarte bune, design plăcut, calitatea și prețul.
Minusuri: e doar HD.

UTOK U32HD2 nu poate concura cu televizoarele Smart sau cu cele de la branduri foarte cunoscute pentru că e vorba de un televizor ieftin. Funcționalitatea sa e mai ridicată cu un media player ori cu un laptop alături (folosind cablul HDMI). Dacă nu vă place acest model, atunci puteți alege oricând altul deoarece există multe modele mici de la acesta sau producători similari.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu