≡ Meniu

Utok U32HD3, televizor de 80 cm performant și ieftin

Utok U32HD3 poate fi pus oriunde deoarece nu e nici prea mare dar nici prea mic. În general, televizoarele de 32 de inci au imagine HD dar există și excepții. Dacă nu vi-l permiteți, atunci alegeți unul mai mic deoarece acesta pare să fie cel mai ieftin. Televizoarele de 106 cm pot costa chiar și dublu deoarece au imagine FullHD și nici nu așa alege unul HD. Televizoarele mari trebuie să aibă imagine mai detaliată, însă la unul de 81 cm, imaginea poate fi și HD pentru că nu-l folosiți ca un monitor (de la o distanță mică).

Alternativele sale pot fi de la alți producători deoarece acesta nu e singurul care oferă variante de 80 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Utok U32HD3, televizor de 80 cm performant și ieftin

E un model nou dar care nu oferă funcții Smart și acel tip de televizor costă mai mult. Sunetul e unul decent decent dacă alegeți modul corect (Standard, Muzica, Film, Sport, Personal) și difuzoare sunt de 12 W. Am observat că puterea difuzoarelor depinde de cât de mare e televizorul (cu cât e mai mare cu atât difuzoarele sunt mai puternice). Imaginea e una de tip 768p iar restul caracteristicilor tehnice sunt următoarele: timp de răspuns de 6.5 ms, aspect lat, unghiuri de vizibilitate de 178 grade, contrast dinamic decent și imagine de 80 cm.

Nu are un tuner TV foarte performant dar are intrare pentru antenă. Pe partea de conectivitate nu trebuiesc neglijate acele intrări: trei porturi HDMI, VGA, Scart. NU e chiar un televizor mic ci doar rama sa e mai îngustă ca la oricare alt model nou. Caracteristicile speciale ale acestui televizor sunt: oprire programată, auto oprire, auto ajustare volum, teletext.

Plusuri: arată bine, multe porturi HDMI, unghiuri de vizibilitate bune, sunet puternic și preț atractiv.
Minusuri: nu e FullHD.

Utok U32HD3 nu e singurul televizor de 32 de inci, există variante chiar și cu imagine 1080p. Depinde cum vreți să folosiți, poate îl doriți pentru vizionarea de filme sau doar pentru a viziona posturi TV. Poza de mai sus vă poate oferi o idee despre cum arată însă în realitate arată mult mai bine.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu