≡ Meniu

Utok U32HD4, TV 80 centimetri

Utok U32HD4 e un televizor de 80 centimetri non smart, dar care are rezoluție 1366×768 pixeli, player multimedia și tuner digital dublu.
E un televizor al anului 2015 adresat celora care vor un aparat simplu de pus în bucătărie ori camera copiilor, iar dacă e pentru dvs atunci trebuie știut că funcționalitatea sa poate fi extinsă cu ajutorul diferitelor aparate cum ar fi un home cinema ori un player multimedia.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul care funcționează ok din toate punctele de vedere. Din imaginea de alături poți vedea că televizorul e unul care arată bine având un design modern.

Utok U32HD4, TV 80 centimetri

Vine cu 3 porturi HDMI și cu unul USB așa încât să beneficiezi de divertisment de calitate din multiple surse. La aceste porturi poți conecta player, set de boxe ori alte aparate de genul.
Ecranul televizorului e unul de 80 centimetri cu rezoluție HD, iar unghiurile de vizibilitate ale panoului sunt unele de 178/178 grade.
Pentru a vedea posturi TV la calitate acest aparat e unul cu tuner digital dublu, dar numai cel pentru cablu e util.
Consumul de curent nu e unul mare deoarece este vorba despre 65W în condițiile în care ecranul e de 32 inci.
Vine cu player multimedia integrat, dar acesta nu e unul avansat, ci mai mult unul basic cu care o să vă faceți treaba.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi că nu costă mult, imaginea de calitate și că poți savura divertisment din multiple surse.
Contra achiziției ar fi că nu are rezoluție Full HD și sistem de operare Android. Puteți să-l transformați în TV smart cu un media player de aici.

Deci, dacă te interesează un aparat care să aibă o imagine de calitate și să nu coste mult atunci modelul acesta ar fi recomandarea mea.
Brandul Utok e unul românesc cunoscut pentru telefoanele și tabletele sale. Produsele sunt făcute în alte țări, iar comercializarea se realizează sub brandul Utok. Deci, e vorba despre niște produse de calitate comercializate în întreaga lume sub diferite branduri.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu