Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Utok U32HD5, televizor HD la preț atractiv

După cum bine știți, televizoarele ieftine dar cu specificații destul de bune sunt tot mai populare. Utok U32HD5 e unul dintre aceste televizoare și e oferit de un brand destul de cunoscut în segmentul electronicelor. Un televizor accesibil poate fi destul de util în special dacă vreți să înlocuiască un model foarte vechi și nu sunteți dispuși să dați mulți bani pe un nou model. Acest brand oferă destule astfel de soluții și nu m-ar mira ca pe viitor să vedem chiar și variante Smart ori cu imagine 4K, cum am mai văzut la altele.

Bineînțeles, pe acestea nu veți găsi la fel de multe tehnologii incorporate, iar diferența de preț parcă nu mai e așa de mare.
Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Utok U32HD5, televizor HD la preț atractiv

Poate fi folosit ca monitor dacă nu vă doriți o imagine mai detaliată (1080p), iar pentru conectare puteți folosi un cablu video VGA sau HDMI (în funcție de ieșirile PC-ului sau laptopului). Sonorizarea e decentă pentru dimensiunile sale și nu cred că veți găsi difuzoare mai puternice pe altul. Tunerul TV suportă programe TV la calitate HD. Porturile nu sunt așa de numeroase dar nici nu are nevoie de mai multe, e suficient unul de fiecare fel.

Rezoluția ecranului e HD după cum ați și observat anterior, e 1366 cu 768 pixeli. Mie mi se pare suficient e bună însă dacă vreți mai multe detalii pentru că vizionați conținut 1080p, vă recomand unul cu rezoluție Full HD. Veți observa că există televizoare Full HD la prețuri puțin mai mari, dacă discutăm de același brand.

Plusuri: are preț atractiv, arată bine, unghiuri de vizibilitate foarte bune, port HDMI, player multimedia integrat.
Minusuri: nu sunt.

Utok U32HD5 poate fi pus oriunde datorită dimensiunilor sale deoarece nu ocupă mult spațiu. Instalat pe perete va ocupa și mai puțin spațiu astfel că nu e nevoie de măsuță TV ci doar de un suport de perete. Designul său e destul de interesant în sensul că și acest brand a decis să renunța acel stativ clasic în favoarea a două piciorușe care-i oferă un plus de stabilitate.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu