≡ Meniu

Utok U32HD6, televizor de 80 cm la preț mic

Televizorul Utok U32HD6 poate concura cu multe alte modele scumpe deoarece nu toți utilizatori își doresc funcții Smart și imagine 1080p. Motiv pentru care, acest model e mult mai accesibil decât restul. Din poza de mai jos se vede că are un design elegant datorită suportului și finisajelor. Orice televizor poate fi pus pe perete pentru a economisi spațiu, doar că acesta nu e foarte mare și puteți cumpăra o comodă ori o măsuță pentru el.

Nu are nevoie de accesorii ori periferice suplimentare, dar depinde pentru ce-l veți folosi. Dacă vreți să vizionați filme, poate că un cablu HDMI ar fi necesar (pentru a-l conecta la desktop/laptop și a nu pierde din calitatea fișierului video). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Utok U32HD6, televizor de 80 cm la preț mic

Caracteristicile tehnice ale acestui model sunt următoarele: ieșire audio stereo de 10W, diagonală de 80 cm, imagine HD Ready, timp de răspuns de 8 ms, aspect imagine 16 pe 9 și unghiuri de vizibilitate de 178 grade. E foarte important ca imagine să fie una de calitate că doar doriți să vizionați din când în când un film sau poate să-l folosiți ca monitor pentru actualul PC.

Ca și dotări are un player multimedia integrat cu interfață USB 2.0, tuner TV de tip DVB-C/T, port VGA și trei HDMI-uri. Bineînțeles, mai sunt și alte porturi care nu le mai enumăr deoarece le știți de la alte televizoare la fel de noi. În pachetul acestui televizor sunt incluse următoarele accesorii: telecomandă, manual de utilizare și cablu de alimentare. Acestea sunt cele standard, adică le veți găsi și la alte televizoare.

Plusuri: preț destul de mic, imagine destul de mare, design plăcut și sunet de 10W.
Minusuri: nu sunt.

Utok U32HD6 nu poate fi comparat cu unul dintr-o serie avansată ci doar cu unul din același buget. Sunt multe televizoare pe piață pentru buzunarul fiecăruia iar acesta se adresează celor care vor un model ieftin dar și performant în același timp. Pentru cei care nu sunt mulțumiți de seria aceasta, le recomand una ceva mai avansată care poate oferi chiar și variante mai mari, care au caracteristici tehnice superioare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu