≡ Meniu

Utok U40FHD2, televizor FullHD de 101 cm ieftin

Televizorul Utok U40FHD2 nu e cel mai performant model și nu prea are sens să luați de la un brand diferit dacă nu aveți un buget mare. Un brand foarte cunoscut poate oferi abia un televizor de 80 cm în acest buget sau unul mai mare dar nu cu imagine HD. Oricum, cam toate televizoarele peste 80 cm au imagine Full HD, deci calitatea imaginii e una bună. Din poza de jos vă puteți face o idee despre cum arată dar în realitate arată mult mai bine.

Bugetul e destul de mic pentru acest televizor și același lucru pot spune și despre restul modelelor de la acest brand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Utok U40FHD2, televizor FullHD de 101 cm ieftin

Televizorul LED de mai sus nu e unul Smart dar nici nu putea fi în acest buget. Face parte din noua generație și nu e singurul model. Cam toate sunt modele ieftine, deci atractive. Pe partea de imagine are următoarele caracteristici: display de 101 cm, luminozitate de 250 cd/mp, aspect lat, unghiuri de vizibilitate mari etc. Conectorii săi sunt următorii: USB, trei HDMIuri, component, Scart, VGA etc. Caracteristici speciale sunt următoarele: Sleep Timer, Auto Power Off, Teletext și PVR Ready. Acestea sunt prezente mai la toate televizoarele simple și funcționalitatea crește cu un media player extern (există variante avansate chiar și cu Android sau cu HDD).

Poate ocupa spațiu în sufragerie sau unde doriți să-l puneți, dar cu un kit de montare televizorul poate fi pus pe perete. Cam toate pot fi montate pe perete dor la monitoare nu e așa (se vede pe spate că are acele găuri pentru instalarea kitului).

Plusuri: multe porturi HDMI, caracteristici speciale decente, design elegant, ieftin și ecran 1080p.
Minusuri: nu prea sunt.

Utok U40FHD2 e ideal într-o cameră mare cum e o sufragerie ori chiar într-un dormitor. Poate fi folosit precum un monitor deoarece rezoluția ecranului e una 1080p. Nu recomand un televizor HD pentru a fi folosit ca un monitor. Pentru cei ce vor un ecran mare și nu-și permit un televizor scump, pot alege un monitor și tunerul TV poate fi luat ulterior.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu