≡ Meniu

Utok U40FHD4, televizor ieftin cu ecran de 102 cm

Utok U40FHD4 e una dintre cele mai noi apariții de la acest brand și care pare să fie destul de apreciat pentru că nu orice brand oferă un televizor așa de mare. Nu e nevoie să dați prea mult pe un televizor cât timp nu aveți un brand favorit, iar alternativele pot fi ceva mai scumpe. Oricum, un televizor ieftine nu poate oferi și un sistem audio performant. De aceea, unii posesori optează ulterior pentru un soundbar dacă vor un sunet mai puternic, dar nu e cazul dacă îl veți pune în dormitor. E nevoie de un plus de sonorizare dacă aveți o cameră mare pentru el – sufragerie.

Panoul de control e așezat în lateral și se poate observa din poza de jos, dar aveți și o telecomandă în pachet care o puteți folosi să controlați televizorul de la distanță. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Utok U40FHD4, televizor ieftin cu ecran de 102 cm

Bineînțeles, e vorba de noua generație de televizoare care oferă caracteristici tehnice mai bune. Nu voi face o listă cu toate acele specificații, deoarece poate le știți deja și pot fi prezente la multe alte televizoare, doar că nu sunt la fel de accesibile. Acesta poate recepționa posturi la calitate HD ca și restul variantelor noi. Conectivitatea e foarte bună la acest model deoarece are porturi diversificate dar și numeroase. Accesoriile incluse sunt cele clasice și le veți găsi la multe alte televizoare.

Caracteristicile speciale sunt un plus pentru orice televizor: Sleep Timer, stingere automată, ajustare automată volum, teletext, PVR (e nevoie de un stick USB pe care să înregistrați). Sunt multe motive pentru care vi l-aș putea recomanda dar depinde și ce pretenții aveți.

Plusuri: are un ecran mare, player multimedia integrat, preț mic, arată bine, multe HDMI-uri.
Minusuri: nu sunt.

Utok U40FHD4 poate înlocui orice televizor mai vechi chiar și dacă e vorba de unul de la un brand cunoscut. Bineînțeles, în acest buget să nu aveți pretenții la un televizor cu consum foarte mic sau cu sunet puternic. E loc de mai bine la anumite capitole dar la partea de caracteristici tehnice pot spune că nu prea are concurență.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu