≡ Meniu

Utok U43FHD1, televizor FullHD de 109 cm

Televizorul Utok U43FHD1 poate concura cu multe alte modele de la alte branduri deoarece televizoarele de 42 de inci sunt destul de scumpe, dar nu și în acest caz. Televizoarele mai ieftine sunt oferite doar de anumite branduri și e bine să le știți care sunt. Acesta arată destul de bine pentru cât costă și rama e îngustă ca la restul modelelor. Noua generație de televizoare oferă dotări ceva mai bune care vă vor fi de folos și nu trebuie neglijate nici tehnologiile noi deoarece îmbunătățesc calitatea. Am pus poza de jos care e de prezentare și se poate observa că are piciorușe ca restul televizoarelor, însă forma diferă de la un model la altul.

Alternativele sunt destul de multe dacă nu vă interesează diagonala foarte mult (între 80-120 cm). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Utok U43FHD1, televizor FullHD de 109 cm

Caracteristicile tehnice ale modelului de sus sunt următoarele: iluminare LED, difuzoare stereo de 7W fiecare, 109 cm, rezoluție FullHD, timp de răspuns de 8 ms, aspect lat, unghiuri de vizibilitate de 178 grade și altele. Acestea sunt cele mai importante specificații tehnice, deci nu sunt chiar toate. Dacă vă place cum arată, puteți să-l puneți chiar în dormitor ca monitor pentru calculator pentru că are o intrare video corespunzătoare – HDMI, și timpul de răspuns al ecranului e satisfăcător.

Porturile unu televizor sunt importante în sensul că trebuie să fie diversificate, pentru a putea conecta dispozitivul dorit. Caracteristicile speciale ale unui televizor sunt: sleep timer, stingere automată, ajustare automat volum, teletext. Acestea sunt prezente și la modelele mai mici sau mai mari ale acestui brand.

Plusuri: ecran mare, imagine 1080p, design elegant, porturi diversificate și suficiente.
Minusuri: nu sunt.

Utok U43FHD1 e o alegere ceva mai accesibilă dacă luăm în calcul diagonala ecranului și modelele altor branduri. Are un player multimedia integrat care poate fi util însă suportul media e diferit de la un model la altul. Dacă nu sunteți mulțumiți de funcționalitatea acestui televizor, puteți conecta un media player extern sau un laptop/desktop. Astfel, puteți reda conținutul media dorit fără nici o problemă (indiferent de tipul fișierului) și chiar să puneți subtitrări.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu