≡ Meniu

Utok U48FHD1, televizor mare cu 3 HDMI-uri

Nu orice brand oferă un televizor ca Utok U48FHD1 cu diagonală de 121 cm la un așa preț și caracteristicile tehnice mi se par destul de bune. Spun asta deoarece multe branduri au decis să lanseze doar modele Smart, motiv pentru care televizoarele sunt ceva mai scumpe. Poate că nici nu vă doriți un televizor Smart pentru că aveți deja un smartphone sau o tabletă de care v-ați plictisit. Accesarea conținutului nu e atât de simplă precum ați crede deoarece vă folosiți de o telecomandă și nu veți interacționa nu meniul prin gesturi.

Au apărut fel și fel de periferice care ajută, dar această parte de interacțiune e încă în dezvoltare. E nevoie de un buget destul de generos deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Utok U48FHD1, televizor mare cu 3 HDMI-uri

Un televizor simplu nu are nevoie de funcții speciale ci doar de caracteristici tehnice satisfăcătoare pentru a putea viziona un film la calitate video decentă. E o diferență destul de mare între un model cu imagine HD și unul cu imagine FullHD, dar și la diagonală e diferență (dacă e să-l comparăm cu unul de 80 cm, de exemplu).

Mai multă funcționalitate poate fi obținută cu un media player extern, dar eu aș alege să conectez un laptop sau un desktop, deoarece sistemul de operare are un suport mai bun pentru anumite formate. Dacă nu aveți un buget corespunzător, atunci vă recomand un model mai mic cum e cel de 81 de cm și nu văd de ce ați putea lua în calcul alt brand (costă mai puțin de jumătate dacă vreți imagine HD). Pe viitor nici nu cred că vor mai fi televizoare HD, deoarece tehnologia tot avansează.

Plusuri: preț decent, design elegant, imagine clară, destule porturi HDMI pentru conectarea perifericelor, sunet decent.
Minusuri: nu prea sunt.

Utok U48FHD1 poate fi pus într-o sufragerie deoarece pentru un dormitor pare a fi pre mare, dar depinde și de distanța de la care îl priviți. Pentru a mări distanța se poate alege un kit de montare pentru perete. Acel kit nu e inclus în pachetul televizorului și trebuie să fie compactibil atunci când îl achiziționați.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu