≡ Meniu

Venga 32DTV3, televizor HD cu trei porturi HDMI

Televizorul Venga 32DTV3 e o alegere destul de bună pentru cei care vor să economisească bani și nu au brand favorit. Se pot conecta destul de multe în același timp dar nu le puteți folosi pe toate. Puteți pune un media player la el dacă vă plac filmele, dar și un laptop dacă nu vreți să mai copiați filmele pe un mediu de stocare. Există media playere cu sistem de operare destul de bune și care vă permit să vă conectați chiar și la internet. Nu sunt multe televizoare de la acest brand, deci alternativele pot să vină de la alte branduri.

Chiar dacă nu e un brand foarte cunoscut, pare să ofere o soluție ieftine pentru cei care caută un televizor pentru sufragerie ori dormitor. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Venga 32DTV3, televizor HD cu trei porturi HDMI

Are iluminare LED și la un așa preț nu vă puteți aștepta la funcții Smart. Sunetul e destul de puternic dar era loc de mai bine deoarece nu are multe tehnologii. Totuși mi se pare destul de puternic cu două difuzoare de 8 W fiecare. Imaginea e destul de plăcută deoarece prezintă următoarele: rezoluție de 1366 cu 768 pixeli, iluminare de 220 cd/mp, unghiuri de vizibilitate maxime, contrast dinamic generos etc.

Tunerul digital e unul DVB-T/C și poate reda chiar și posturi TV la calitate superioară – HD. La capitolul conectivitate are: slot CI+, USB 2.0, trei porturi HDMI, VGA, ieșire căști etc. Spre deosebire de un monitor, un televizor are un consum mai mare de energie, dar și acel monitor trebuie să fie unul generos. Nu vă oprește nimeni să folosiți un televizor pe post de monitor dar rezoluția nu e una corespunzătoare (trebuia să fie măcar 1080p). Dimensiunile sunt reduse comparativ cu cele ale televizoarelor vechi și se vede din lateral cam cât e de subțire.

Plusuri: are multe porturi HDMI, unghiuri de vizibilitate bune, are un preț atractiv și design modern.
Minusuri: playerul integrat nu e prea funcțional.

Venga 32DTV3 un televizor destul de ieftin deoarece nu prea mai veți găsi televizoare de 80 cm sub 1000 lei. Se întâmplă așa deoarece multe branduri incorporează tehnologii noi în fiecare an, motiv pentru care televizoarele nu se ieftinesc.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu