≡ Meniu

Vision Chef VRC-240 1W, combină clasa A+ la preț accesibil

Vision Chef VRC-240 1W e un electrocasnic vândut sub brand românesc care are o clasă de eficiență energetică A+. Din păcate nu are No Frost, dar asta ne asigură un cost de achiziție corect, adică mic. Vision Chef e un brand prezent de ceva timp pe piața din România și vine ca o alternativă la alte branduri din țara noastră cum ar fi Heiner sau Star Light.

Acest aparat frigorific e unul disponibil la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care poate ține la păstrat o cantitate mare de alimente. Din imaginea de alături se poate vedea că la exterior are un design simplu. Singurul lucru care iese în evidență e sigla brandului.

Vision Chef VRC-240 1W, combină clasa A+ la preț accesibil

Are un volum de 239 litri, fiind vorba de un volum net. Eu zic că e suficient pentru un aparat care are o înălțime de 170 centimetri.
Garanția e una mare de 36 de luni, iar acest lucru ne spune foarte multe despre fiabilitatea aparatului.
Nivelul de zgomot al aparatului e unul scăzut de 41 decibeli, iar în acest fel nu vă va trezi din somn.
Cum ziceam mai sus, acest model e unul care nu are No Frost, dar în schimb are dezghețare automată a frigiderului. Partea de frigider e una cu un volum de 172 litri împărțit de 4 rafturi și 4 suporturi la ușă.
Partea de congelator e una cu 3 compartimente, iar capacitatea de congelare e una de 3 kilograme la 24 de ore.

Are multiple lucruri pozitive printre care aș aminti costul de achiziție mic, că arată bine, fiabilitatea crescută și consumul redus de curent.
Contra achiziției ar fi doar unele lipsuri (Multiflow, de exemplu), dar dacă avea acele dotări atunci costul de achiziție era ceva mai mare.

Deci, dacă vă interesează un aparat care să vă țină la păstrat o cantitate mare de alimente și care să aibă o garanție îndelungată atunci acest model ar fi recomandarea mea. De la brandul de față există și alte aparate frigorifice, iar dacă sunteți interesat de acestea atunci vă puteți uita aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu