≡ Meniu

Vision Chef VRF-2301W, frigider clasa A+ de 227 litri

Vision Chef VRF-2301W este un electrocasnic produs în Europa și care beneficiază de o garanție de 3 ani. Se adresează celora care vor un aparat cu volum net mare și cu un consum redus de curent de 0,62 kWh la 24 ore (clasa de eficiență energetică e A+).
Din păcate nu are No Frost, dar frigiderul propriu-zis e unul cu dezghețare automată, lucru care nu poate fi spus și de congelator deoarece acesta are dezghețare manuală.

Acest frigider e unul care vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat încăpător și cu un consum de curent mic. Din imaginea alăturată se poate vedea mai bine cum arată acest produs electro.

Vision Chef VRF-2301W, frigider clasa A+ de 227 litri

Volumul net de 227 litri e împărțit în cel al frigiderului care e de 187 litri și al congelatorului care-i de 40 litri.
Nivelul de zgomot nu e unul supărător deoarece are 41 decibeli, iar asta înseamnă că nu vă va trezi noaptea ori atunci când doriți să vă odihniți.
Partea de frigider are 4 rafturi din sticlă, iar la ușă are tot atâtea suporturi. Congelatorul e unul cu două compartimente, iar capacitatea de congelare a acestuia e de două kilograme la 24 ore.

Principalele motive pentru care cineva s-ar orienta nspre acest Vision Chef ar fi prețul, dotările și fiabilitatea. Costul de achiziție e unul foarte scăzut deoarece nu vine de la un brand foarte cunoscut, iar dotările sunt unele esențiale. Dotările chiar dacă sunt elementare sunt cele mai importante de care ai avea nevoie și nu vine cu lucruri inutile (cum ar fi diferite dozatoare) pentru marea majoritate a clienților. Fiabilitatea aparatului e una peste medie deoarece e fabricat în Uniunea Eurpeană, iar garanția standard e de 36 de luni.
Contra achiziției ar fi că nu are Full No Frost.

Concluzia mea e că aparatul acesta e adresat celora cu un buget foarte mic, dar care vor să țină la păstrare o cantitate mare de alimente. Dacă vreți ceva și mai ieftin atunci nu cred că o să găsiți, dar puteți oricând să verificați și aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu