≡ Meniu

Vision Clean VWM-51000, model cu 1000 rotații și clasa A+

Vision Clean VWM-51000 e o mașină de spălat a anului 2015 destinată celora cu bani puțini și care vor un aparat cu care să spele rufele într-un mod eficient. Vine cu clasa A+ de eficiență energetică, iar dacă vrei ceva cu clasa A++ atunci ar trebuie să te uiți la Vision Clean VWM-61000 (un model cu capacitate de 6 kilograme).
Mulți vor zice că nu e prea bună pentru familii mari, dar aici se înșeală deoarece o familie de 4 persoane nici nu are nevoie de mai mult.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de la un brand ok care vine cu multiple facilități întâlnite doar la mașini premium. Mai multe despre aceste facilități în rândurile ce urmează.
Dacă vă interesează aspectul atunci din imaginea alăturată se poate vedea mai bine cum acest aparat.

Vision Clean VWM-51000, model cu 1000 rotații și clasa A+

Pe partea de specificații acest model se evidențiază prin faptul că are o capacitate de 5 kilograme, 1000 rotații și foarte multe programe (inclusiv un program rapid de 30 minute).
Vine cu ceva similar Fuzzy Logic numit Eco Logic, iar acest lucru presupune că dacă aparatul e încărcat doar la jumătate atunci și consumul de resurse e la jumătate.
Nu are Eco Bubble, dar are spălare ecologică la 20 grade care e un lucru oarecum similar.
Modelele premium au sistem de autodiagnosticare, iar acesta vine și el cu așa ceva. Utilitatea acestui sistem e vagă.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că nu costă prea mult, că are o fiabilitate ridicată (garanția standard e de 3 ani deoarece brandul e unul nou intrat pe piață) și deoarece are un consum mic de resurse.
Contra achiziției ar fi că nu are clasa A+++ de eficiență energetică.

Deci, dacă vrei un aparat de spălat rufe care să nu fie complicat de utilizat și care să arate bine în locația unde doriți să-l puneți la depozitare atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Cred că ar trebui să spun câte ceva și despre brand, mai exact că e unul nou și că aparține de un magazin online românesc. Evident că acest brand nu face doar mașini de spălat, ci și alte tipuri de electrocasnice.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Ciprian

    Bună ziua, aveți manualul de utilizare?

Lasă un comentariu