≡ Meniu

Vision Clean VWM-61000, model 6 kg clasa A++

Vision Clean VWM-61000 e o mașină de spălat apărută pe piață de curând și chiar dacă e un model ieftin are incorporate o mulțime de lucruri utile cum ar fi Eco Logic (ceva similar Fuzzy Logic), posibilitatea de a spăla ecologic, multe programe (printre care se numără cel rapid de 15 minute) și zgomotul redus.
Deoarece are o capacitate de 6 kilograme acest model e numai bun pentru familii nu prea mari.
În trecut doar mașinile foarte scumpe aveau clasa A++, dar acum o au și cele ieftine.

Mașina are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă foarte bine la orice tip de țesătură.
Vizual nu putem spune că arată rău, lucru sesizabil din imaginea de alături.

Vision Clean VWM-61000, model 6 kg clasa A++

Niște caracteristici care te-ar interesa la acest model ar fi capacitatea mare de 6 kilograme, cele 1000 rotații și clasa A++ de eficiență energetică. E bine să alegeți astfel de electrocasnice care să fie foarte economice deoarece în ziua de azi toate aparatele sunt conectate la priză și consumă mult curent.
Pe partea de fiabilitate stă excelent deoarece are o garanție standard de 3 ani. Garanția mai lungă e un lucru caracteristic brandurilor nou intrate pe piață care vor să acapareze încrederea clienților.

Pro achiziția aparatului acesta ar fi costul de achiziție foarte mic, că vine de la un brand ok, eficiența bună (eficiența e datorată clasei A++, că are program rapid de 15 minute și datorită faptului că are ceva similar Fuzzy Logic) și altele.
Contra ar fi că nu are o capacitate mai mare și o clasă de eficiență energetică superioară. Oricum, e un aparat mult superior altora care vin de la branduri premium cum ar fi Gorenje ori Bosch.

Deci, dacă mașina ta de spălat s-a stricat și vrei ceva nou atunci îți recomand modelul acesta. Modelul acesta se adresează chiar și celora interesați de un aparat mai economic ori ecologic.
Dacă nu cunoașteți prea multe despre brandul Vision atunci trebuie știut că e unul care vinde sub nume propriu diferite electrocasnice de la mașini de spălat la cuptoare incorporabile etc.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu