≡ Meniu

Vision Clean VWM-61000S, centrifugare de 1000 RPM și 6 kg

Mașina de spălat rufe Vision Clean VWM-61000S e una dintre cele mai bune alegeri și vine cu funcție numită Eco-Logic (reglează automat anumiți parametrii pentru un consum redus de resurse). Aceasta e prezentă la destul de multe modele moderne și cu ea puteți spăla eficient jumătate din cantitate. Astfel, nu mai trebuie să așteptați până aveți suficient e rufe pentru programul de spălare. Din poza de jos vă puteți face o idee și nu sunt prezentări video ale acestui model, dar există și o variantă pe alb.

Dacă nu vă plac performanțele sale atunci vă recomand varianta cu capacitate de 8 kg care mi se pare ceva mai bună din mai multe puncte de vedere. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Vision Clean VWM-61000S, centrifugare de 1000 RPM și 6 kg

E dotat cu un panou de control interesant și nu e diferit față de cel al altor modele. În partea dreaptă, are un ecran digital LED pe care se poate urmări timpul rămas. Clasa energetică e A++ și e așa pentru că are un consum de energie corespunzător. Capacitatea de centrifugare e de 1000 RPM și aceasta nu e cea mai bună, de aceea are și clasa de eficiență C. Conform producătorului, mașina nu spală mai mult de 6 kg de rufe iar la unele programe, performanțele sunt mai mici, pentru a proteja țesătura.

Programele de spălare sunt destul de numeroase și voi enumera doar o parte dintre ele, însă sunt același ca la alte mașini: rapid – 15 minute, extra-clătire, prespălare, bumbac, sintetice, lână, delicate și altele. La capitolul siguranță are funcții inteligente care cu timpul au devenit standard: detectare spumă, protecție inundații și blocare butoane (pentru cei care au copii).

Plusuri: are un preț atractiv, suficiente programe de spălare, arată bine pe argintiu, design elegant și altele.
Minusuri: destul de mare.

Vision Clean VWM-61000S e un aparat electrocasnic destul de mare și pentru care e necesar destul de mult spațiu pentru instalare. Spun asta dacă nu ați mai avut o mașină de spălat, dar poate fi ceva mai mare decât restul (modele compacte). Observ la aceasta că lățimea e mai mică, iar adâncimea e de 64 cm (e destul de neobișnuit).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu