≡ Meniu

Vision Clean VWM-71200, mașină 7 kilograme, clasa A+

Vision Clean VWM-71200 e o mașină de spălat a anului 2015 care e dotată cu o capacitate de încărcare de 7 kilograme. Garanția standard e de 3 ani, iar acest lucru e special făcut pentru persoanele care se tem că achiziționează un aparat de la un brand mai puțin cunoscut. Despre produsele acestui brand trebuie să spun că sunt produse în Europa în una dintre cele mai mari fabrici. 😉

O mașină de spălat rufe e cel mai important electrocasnic din locuința ta și de aceea trebuie să-i acorzi importanță când cumperi una nouă. Să-ți explic de ce e un lucru important. Haina îl face pe om și e important ca aceasta să fie curată tot timpul. Pe lângă acest lucru hainele se încarcă cu diverși microbi ori bacterii, iar prin spălare se distrug.

Vision Clean VWM-71200, mașină 7 kilograme, clasa A+

Aparatul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se remarcă prin caracteristici superioare cum ar fi cele 1200 rotații, sistemul Eco-Logic (similar Fuzzy Logic) și consumul foarte mic dovedit de clasa A+ de eficiență energetică.
Vine cu 15 programe, iar printre acestea se numără cel rapid de 15 minute. Acest program scurt e util în special în cazul în care aveți de spălat niște rufe foarte puțin murdare.

Recomand modelul acesta datorită prețului scăzut, că vine cu o garanție standard de 36 de luni, că e ușor de folosit și că vine cu tehnologii care te ajută să economisești timp și resurse.
Contra achiziției ar fi doar faptul că nu are o clasă de eficiență energetică mai bună, adică A+++. Oricum, se economisesc resurse prin tehnologia similară Fuzzy Logic.

Deci, dacă te interesează un model de mașină de spălat care să nu coste prea mult, dar care să poată fi utilizată cu succes de persoane tinere, dar și bătrâne atunci îți recomand modelul acesta.
Spațiul ocupat de acest model nu e unul prea mare deoarece are o lățime de 84,5 centimetri. Încărcarea fiind una frontală pot spune că acest model e unul ceva mai mare decât un model cu încărcare verticală, dar nu cu mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu