≡ Meniu

Vision Clean VWM-814000, mașină de spălat cu 1400 RPM, A++ și 8 kg

Mașinile de spălat rufe de la acest brand sunt foarte ieftine, iar Vision Clean VWM-814000 pare a fi cea mai bună alegere deoarece e și performantă. Există variante care pot spăla mai puțin dar e bine să alegeți pe acesta deoarece unele programe reduc din capacitate de încărcare. Am pus poza de jos pentru cei care nu au văzut acest model și nu e cu mult mai diferit de celelalte modele de la Vision Clean. Performanțele sunt mai bune la noua generație, deasemenea, ecranul LED mai vechi e înlocuit de unul ceva mai bun (e mai vizibil).

La fel de atractiv poate fi o mașină de spălat Slim, adică cu adâncime sub 45 cm și majoritatea sunt de 40 cm. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Vision Clean VWM-814000, mașină de spălat cu 1400 RPM, A++ și 8 kg

Principalele specificații tehnice sunt următoarele: centrifugare de 1400 RPM, capacitate de 8kg și clasa energetică de tip  A++. Clasele de eficiență sunt bune la aceasta și sunt oferite în funcție de rezultatele obținute. Consumul acestui model e de 1.3 kWh și e calculat la în timpul unui program standard. Nu e mare ținând cont de centrifugarea disponibilă și de capacitatea sa. Ceva mai puțin poate consumă într-un anumit program (bumbac) cu centrifugare mică sau care nu are nevoie de o temperatură ridicată.

Panoul de control mi se pare destul de bine realizat, astfel că totul e la locul potrivit. Pentru lângă acele programe, puteți selecta centrifugare după cum doriți dar și să programați pornirea programului. Nu e vorba de un model Slim dar nici nu prea fi cu acele caracteristici tehnice. Mașinile mai înguste nu au centrifugare atât de bună (maxim 1200 RPM).

Plusuri: arată bine, are eficiență superioară, multe programe de spălare, preț atractiv, e dotat cu un ecran LED luminos.
Minusuri: nu sunt.

Vision Clean VWM-814000 poate fi achiziționat de oricine deoarece are un preț foarte bun și nu orice producător oferă astfel de performanțe. Îmi place că noile modele sunt mai accesibile și pot spăla mai bine mai multe rufe. E foarte important ca un aparat să fie foarte compact, însă nu vă puteți aștepta la un așa preț.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu