≡ Meniu

Vonino Epic E7, tabletă neagră cu Octa Core

Tableta Vonino Epic E7 e o soluție mobilă pentru acasă dar voi puteți alege chiar și un telefon cu ecran mai mare. O tabletă mare e și grea și nu poate fi folosită cu o singură mână, ci e nevoie de ambele mâini. Cea de jos e una destul de compactă și greutatea e numai de 280 grame. Designul e plăcut și simplu ca și la restul tabletelor de la acest brand. Un minus ar putea fi prețul dar mulți producători nu oferă astfel de soluții mobile în acest brand. În prezent, piața tabletelor e destul de mare și voi puteți alege modelul potrivit bugetului sau cerințelor voastre.

Dacă vi se pare că nu e prea ieftin, alegeți una cu Quad Core și ecran HD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Vonino Epic E7, tabletă neagră cu Octa Core

Configurația sa e una cu procesor Octa Core, 2 GB RAM și placă video de ultimă generație – Mali T760. Deci poate rula cam orice și pe ecranul IPS de 7 inci totul se vede foarte bine deoarece detaliile sunt evidente (se datorează rezoluției 1200p). Poate că . Dotările sale sunt următoarele: cameră principală de 8MP, cameră web de 2MP, jack, microfon etc. Un spațiu intern de 16GB e suficient deoarece nu veți instala prea multe pe el iar unele ieșiri pot fi ținute pe cardul de memorie. Nu e inclus un card dar voi îl puteți lua ulterior.

Pachetul conține cam aceleași accesorii care sunt prezente și la alte tablete. Sistemul de operare e Android 4.4 KitKat dacă nu am precizat până acuma și vine cu un pachet de aplicații. Ele nu sunt foarte relevante cât timp sunt și în Google Play.

Plusuri: are o autonomie maximă de 5 ore, ecran cu calitate video FullHD, placă video bună, preț atractiv etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Un minus al acestei tablete Vonino Epic E7 e acela că nu are Android L – 5.0, însă va fi prezentă acea versiune pe viitor. În general, ultimele versiuni sunt prezente pe tabletele de la branduri ceva mai cunoscute. Posibil să existe upgrade-uri software și la acestea dar nu e garantat. Acest lucru depinde de producător.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu