≡ Meniu

Vonino iMart QSL, tabletă cu Windows 10 și 3G

Vonino iMart QSL e o tabletă nouă și e evident deoarece are cel mai recent sistem de operare. Acest brand oferă multe tipuri de tablete și, cu siguranță, veți găsi una care vi se potrivește. Am pus poza de jos cu acest gadget și îl recomand celor care vor să-l folosească acasă.

Alternativele sunt multe dacă vreți doar o tabletă și nu vă interesează sistemul de operare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Vonino iMart QSL, tabletă cu Windows 10 și 3G

Procesorul acestui gadget e unul modest ca și performanțe – Intel Atom Z3735F Quad Core. Placa video e una destul de bună dar nu a fost creată pentru a reda jocuri 3D. Acest gadget a fost conceput special pentru navigare web, aplicații și altele. Puteți reda filme pe el atunci când vă plictisiți doar că autonomia scade destul de mult.

Bateria sa oferă o autonomie de maxim 5 ore, deci la acest capitol poate fi comparată cu un laptop. Cred că o autonomie ceva mai mare e necesară pentru cei care călătoresc. Eu vă recomand un power bank alături de acest model (cu cât e mai mare cu atât e mai bine). Ecranul acestei tablete e destul de clar pentru că panoul e IPS cu imagine 800p.

Restul componentelor sunt următoarele: memorie RAM de 2GB, placă video Intel și spațiu de 32GB. E dotată cu două camere foto – una e de 5MP și una e de 2MP. Nici nu e nevoie de camere foto mai performante atâta timp cât nu o purtați tot timpul cu voi. Pe partea de comunicații, nu am ce să-i reproșez deoarece are atât WiFi, cât și 3G. Tehnologia bluetooth e inutilă dacă nu folosiți un mouse wireless, dar și ea poate reduce din autonomia tabletei.

Plusuri: design plăcut, ușor de folosit, autonomie satisfăcătoare, spațiu intern decent, ușoară, conectivitate 3G, port HDMI.
Minusuri: nu are port USB 2.0.

Vonino iMart QSL poate fi folosită ca un laptop deoarece rulează același sistem de operare. Acel port USB ar fi fost util pentru ce care nu sunt mulțumiți de spațiul intern al tabletei dar și pentru a instala sistemul de operare (în cazul în care trebuie reinstalat).

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • George Marghetici

    Are port USB 2.0 !

Lasă un comentariu