≡ Meniu

Vonino Onyx XS, tableta 3G cu Android Kitkat

Tableta Vonino Onyx XS e o alegere destul de ieftină pentru că nu are ecran HD, memorie RAM e de 512 MB și procesorul e Dual Core. Dar la un așa preț nu puteți avea pretenții și mi se pare o alegere ideală dacă aveți nevoie și de 3G. Acest brand oferă soluții portabile pentru toți utilizatorii, însă pentru cei cu pretenții mari, eu le recomand un alt brand sau o tabletă mult mai scumpă. Arată cam ca și restul tabletelor de la acest brand și mă refer în special la serie nouă.

Pe partea de conectivitate stă foarte bine și nu cred că sunt multe tablete ca și aceasta. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Vonino Onyx XS, tableta 3G cu Android Kitkat

Ca și componente hardware are: procesor Dual Core, memorie RAM de 512MB și spațiu intern de 8GB. Deci poate fi o tabletă din segmentul inferior iar una de ultimă generație are ecran 1080p sau Retina și poate costa de 10 ori mai mult. Acest brand nu oferă tablete foarte scumpe ci doar ieftine care și le poate permite orice.

Ecranul IPS are o imagine de 1024 cu 600 pixeli și unghiurile de vizibilitate sunt bune. Acesta are o diagonală de 7 inci și imaginea putea fi mai detaliată (800p). Pentru mai mult spațiu intern puteți opta să urcați fișierele pe site-uri de găzduire (în special, fișiere foto). Dotările sale sunt: difuzor, cameră frontală, cameră principală de 2MP, suport decent pentru diverse formate, Mali 400 MP, BT, WiFi și 3G. Porturile sale sunt: ieșire audio și USB 2.0 de tip micro.

Sistemul de operare e Android 4.4 KitKat care nu e ultima versiune de pe piață dar e una dintre ultimele. E vorba de Android L sau 5.0, care e disponibil pe modelele High-End.

Plusuri: autonomie decentă, conectivitate 3G, preț atractiv, două camere foto, bluetooth și interfață plăcută.
Minusuri: nu are 1GB de RAM.

Vonino Onyx XS e o doar o soluție care o puteți alege pentru voi sau pentru o persoană dragă (poate fi făcută cadou). Poate fi folosit acasă, la locul de muncă sau chiar și la școală. Dacă veți călători mult cu ea e bine să luați o baterie externă care să mărească autonomia tabletei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu