≡ Meniu

Vonino Orin QS, tabletă ieftină cu Android 4.4 KitKat

Vonino Orin QS e una din multele tablete lansate de acest brand și nu e cea mai performantă soluție ci e cea mai ieftină. Pentru multe aplicații nu e nevoie de caracteristici tehnice de ultimă oră. Totuși, pentru unele jocuri 3D, vă recomand tablete mai scumpe cu autonomie mai mare. Autonomia maximă oferită de brand e cea normală, însă dacă solicitați configurația, ea va fi mai mică. Așa se întâmplă la orice gadget care are o configurație mai solicitată. Dacă o veți folosi doar pentru navigare web ori niște jocuri 2D, care nu necesită o conexiune la internet, autonomia poate fi destul de mare.

Ca și alternative aș putea recomanda tablete ceva mai performante ori cu ecran mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Vonino Orin QS, tabletă ieftină cu Android 4.4 KitKat

Componentele sale sunt destul de bune pentru cât costă: procesor cu patru nuclee, 1GB RAM, spațiu de 8GB, placă video integrată. În general, un procesor foarte bun are și o placă video pe măsură, dar și așa, tabletele nu necesită componente prea scumpe pentru a rula acele aplicații. Pe viitor, tablete vor avansa tot mai mult, astfel că o să aibă componente similare cu cele de pe laptopuri (ceva mai compacte). Spațiul intern e de ajuns pentru o așa tabletă, iar pentru cei care nu au mai avut un astfel de gadget, spațiul utilizabil e cam pe jumătate (sistemul e tot pe aceeași memorie).

Sistemul de operare e unul de tip KitKat versiunea 4.4, iar aceasta nu e cea mai nouă.are dotări corespunzătoare dimensiunilor sale: GPS, WiFi Display, accelerometru, WIFI Direct, micro USB, baterie de 2800 mAh, ecran de 7 inci. Rezoluția ecranului nu e foarte ridicată și cred că putea fi mai bună (putea fi cel puțin 720p).

Plusuri: preț foarte bun pentru așa performanțe, ecran IPS, arată bine, Android 4.4, disponibilă pe 2 culori.
Minusuri: nu prea sunt.

Nu puteți avea pretenții mari la un preț atât de redus și pot spune că nu orice brand oferă o tabletă ca Vonino Orin QS. În realitate arată mult mai bine și e la fel de compactă ca oricare altă tabletă de 7 inci.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu