≡ Meniu

Vonino Sirius Evo Z, tabletă accesibilă cu Android 4.4

Tableta Vonino Sirius Evo Z nu e una care să fie prea dotată însă pentru dimensiunile sale cred că oferă exact ce are nevoie un utilizator clasic (navigare, socializare, divertisment). Configurația sa are următoarele componente hardware: procesor Quad Core de 1.3 GHz, Mali 450, 1GB RAM și o memorie internă de 8GB. Ca la oricare altă tabletă, specificațiile sunt standard și deci multe dintre ele le găsiți la alte tablete. La capitolul memorie are are 1GB de RAM și nu e nevoie de mai mult dacă nu veți instala foarte multe aplicații.

Alternative sunt destule însă nu toate oferă un procesor așa de nou sau o versiune de Android atât de bună. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Vonino Sirius Evo Z, tabletă accesibilă cu Android 4.4

Ecranul e destul de reușit deoarece e de 8 inci și imaginea e de tip 800p. Vă recomand un card de memorie care ar oferi ceva mai mult spațiu pentru aplicații ori pentru fișiere multimedia. Dotările sale sunt următoarele: difuzor, microfon, cameră web, cameră principală de 2MP, bluetooth și WiFi. Nu e o tabletă nu 3G dar nici nu putea fi deoarece și așa autonomia maximă e de 4 ore.

Portul HDMI e un plus în special când vreți să folosiți tableta ca și player extern. Nu trebuie să uitați că tabletele pot fi chiar mai performante decât multe console portabile. Acest lucru se datorează și jocurilor care oferă ceva mai multe detalii. E destul de ușoară pentru dimensiunile sale și dacă vreți ceva mai bun (autonomie mai mare, spațiu intern generos), trebuie să aveți un buget mai mare. Ca și caracteristici speciale are: GPS, WiFi display, suport media avansat (datorită sistemului de operare), .

Sistemul de operare e unul de tip Android și e la versiunea 4.4 KitKat. Are specificații destul de bune și cu siguranță nu vă veți folosi de tablete pentru uz office. O puteți face cu o aplicați corespunzătoare dar tt nu e ca și pe un PC sau laptop.

Plusuri: are un sistem de operare nou, procesor performant, ieșire HDMI, ecran HD, autonomie bună etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Vonino Sirius Evo Z e o tabletă destul de reușită și care merită achiziționată deoarece la un așa preț veți beneficia de o funcționalitate ridicată.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • SORIN

    Ce modem 3G ai reusit sa conectezi?

  • admin

    Nu am încercat așa ceva.

Lasă un comentariu