≡ Meniu

Vonino Siriux QSX, tabletă cu 3G pe alb și negru

Vonino Siriux QSX e o tabletă cu Android și se pare că piața e dominată de acestea. Cele cu Windows nu sunt așa de populare pentru că mai toți utilizatorii au desktopuri ori laptopuri cu Windows, deci ei vor ceva diferit. Acest sistem de operare oferă multe opțiuni și magazinul online oferă multe aplicații. Poate că nu e alegerea corectă deoarece nu are un ecran prea mare – 8 inci, dar nu vă oprește nimeni să luați una de 10 inci. Caracteristicile tehnice ale tabletelor sunt tot mai bune și la un moment dat chiar nu știu ce ar mai putea pune pe ele. Dimensiunile lor limitează unele upgrade-uri dar pe partea de imagine se pot găsi îmbunătățiri.

Dacă nu aveți nevoie de laptop pentru că aveți un desktop, o tabletă e o soluție portabilă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Vonino Siriux QSX, tabletă cu 3G pe alb și negru

Procesorul cu patru nuclee e o alegere foarte bună pentru cei care vor să joace jocuri sau să încerce mai multe aplicații. Placa video e Mali 400 MP2 care e cunoscută de pe alte configurații. Poate fi comparat cu un laptop deoarece are un ecran IPS HD, memorie RAM satisfăcătoare – 1GB, memorie internă de 8GB care poate fi extins cu o memorie USB. Are acel cablu OTG care suportă stickuri USB (modem 3G), iar pentru mai mult spațiu de stocare puteți opta pentru un serviciu online de stocare.

Dotările sale sunt: difuzor, cameră principală de 3.2MP, cameră web, 3G etc. Bateria nu impresionează chiar dacă e mare, mai precis, oferă maxim 4 ore de viață. Această autonomie ține și de cum folosiți tableta. Sunt incluse cablul de date, cablul OTG și încărcătorul.

Plusuri: are Android 4.4 KitKat, arată foarte bine, preț atractiv, configurație decentă pentru cât costă și altele.
Minusuri: nu oferă o autonomie prea mare.

Vonino Siriux QSX nu arată cu mult mai diferit decât restul tabletelor din serie. Nu e chiar mică dar nici mare, motiv pentru care poate fi ținută cu ușurință într-o mână dar voi puteți opta și pentru un stand dacă vreți să aveți ambele mâini libere. O tabletă poate fi folosită în multe feluri: consolă, ebook, pentru navigare web etc.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu