≡ Meniu

Vonino Xavy T7 4G, tabletă cu Android 5 și 4G

Vonino Xavy T7 4G e o tabletă foarte capabilă deoarece vine cu procesor MediaTek MT8735M de tip quad core, 1GB memorie RAM și conectivitate 4G (evident că are și 3G). E o tabletă foarte accesibilă destinată celora care au nevoie de conectivitate wireless, dar și de conectivitate 4G/3G.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim tableta plus o husă cadou. Multora nu le spune nimic brandul Vonino și de aceea ar trebui să vă spun că e vorba despre un brand românesc care comercializează tablete și telefoane. Acest brand nu le face, ci doar le comercializează. Ele sunt făcute în altă țară și comercializate sub diferite branduri.

Vonino Xavy T7 4G, tabletă cu Android 5 și 4G

Vonino Xavy T7 vine cu un ecran de 7 inci care are rezoluție 1024×600 pixeli și cu suficientă putere de procesare. Acest lucru e datorat procesorului quad core, memoriei RAM de 1GB și capacității de stocare de 8GB. Stocarea nu e suficientă și de aceea trebuie să știți că dispozitivul suportă carduri de până în 32 de giga, iar dacă vreți să instalați multe jocuri atunci e absolut necesar să luați un card.
Softul e unul foarte avansat și extensibil în același timp deoarece e vorba despre Android 5.1. Față de versiunea 4 acest OS vine cu multe lucruri noi printre care aș aminti faptul că suportă mai multe aplicații și că are o autonomie ridicată.
Bateria dispozitivului ține vreo 4 ore de utilizare continuă, iar încărcarea durează vreo două ore.

Pro achiziția modelului acesta de la Vonino ar fi că nu costă mult, multitudinea de porturi și că vine cu accesorii multiple (husă, cablu USB, încărcător).
Contra ar fi că nu are mai mulți RAMi și o capacitate de stocare superioară.

Concluzia mea legată de acest model ar fi că nu e scump și vine cu multe lucruri utile, motiv pentru care ți-o recomand. Nu pote fi comparată cu o tabletă de 1000-1500 lei prin prisma specificațiilor intrate la apă, dar poți face aceleași lucruri pe ea. Evident că stabilitatea și autonomia nu sunt comparabile cu iPad Air, dar prețul foarte mic își spune cuvântul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu