≡ Meniu

Vortex 24CD06, televizor de 61 cm cu unghi de 178 grade

Televizorul Vortex 24CD06 e unul ieftin dar cu o imagine HD de 61 cm. Dacă ținem cont doar de diagonala sa, aș putea spune că poate fi pus într-un dormitor ori în bucătărie. Pentru o sufragerie, eu aș recomanda unul de cel puțin 80 cm deoarece veți viziona filme sau emisiuni preferate alături de cei dragi. Cu cât e mai mare diagonala, cu atât televizorul e mai performant (asta e o regulă, dar există și mici excepții). Deci putem spune că prețurile sunt justificate dar nu toți producătorii oferă aceleași caracteristici tehnice sau dotări.

Multe televizoare ieftine nu oferă o diagonală mare ori nu oferă caracteristici tehnice prea impresionante, iar dacă nu sunteți mulțumiți atunci vă recomand un model mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Vortex 24CD06, televizor de 61 cm cu unghi de 178 grade

Acesta poate fi folosit ca monitor, dar și restul modelelor pot fi folosite la fel. Parcă un model FullHD ar fi mai bun deoarece oferă mai multe detalii utilizatorului. Calitatea audio poate fi de ajuns dacă nu-l folosiți într-o încăpere mare ori de la o distanță mai mare. Nu vă oprește nimeni să conectați niște boxe la acesta dacă vreți un plus de putere. Însă, decât să faceți investiții pe parcurs mai bine luați de la bun început un televizor mai puternic la capitolul sunet. Televizoarele mai mari au sistemul audio cu ieșire de 10, 15 sau 20 W (depinde de bugetul vostru).

Porturile sale sunt aceleași și nu oferă nimic în plus față de alte televizoare. În pachet sunt incluse următoarele accesorii: cablu alimentare, manual de utilizare și telecomanda. Nu cred că e cazul să optați pentru un suport pentru perete deoarece nu ocupă mult spațiu, dar depinde de spațiul disponibil.

Plusuri: poate fi folosit ca monitor, are preț atractiv, unghiuri largi de vizibilitate, port USB 2.0.
Minusuri: nu prea are la un așa preț.

Vortex 24CD06 e un televizor destul de bun și care are un design destul de plăcut. Am observat că mai toate modelele noi au picioare în locul clasicului stativ. Acestea îi oferă o stabilitate mai bună dar și un aspect mai modern (ținând cont că doar televizoarele Smart avea picioare similare).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu