≡ Meniu

Vortex LED-V19ZH8DC, TV 48cm non smart

Vortex LED-V19ZH8DC e un televizor LED care are o diagonală de 48 centimetri și rezoluție 1366×768 pixeli. Vine cu tuner digital dublu care facilitează vizionarea posturilor digitale.
Modelul acesta se adresează în principal celora interesați de ceva ieftin și care să poată fi pus în bucătărie ori o cameră similară.

Nu aș putea spune că are un cost mare deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Pe acești bani primim un televizor vândut sub brand românesc și cu fiabilitate ok.
Vizual nu pot spune că arată rău, lucru sesizabil de alături. E un model de culoare neagră cu logo-ul Vortex care se evidențiază foarte bine.

Vortex LED-V19ZH8DC, TV 48cm non smart

Pe partea de caracteristici se laudă cu diagonala măricică de 48cm (transformare aproximativă din 19 inci) cu rezoluția aproape HD și consumul de curent deloc mare de 25W. Dacă ți se pare că are o diagonală prea mică atunci îți recomand LED-V24ZH8DCF care are 24 inci (60cm).
Sunetul e unul ok, fiind vorba despre o ieșire de sunet de 2x5W.
În ziua de azi e foarte important să alegem aparate cu consum mic de curent, iar acest model are op utere de 25W, adică foarte puțin curent consumat.
Legat de timpul de răspuns trebuie să spun că nu mă pot plânge în vreun fel pentru că e de 5 milisecunde.

Pro achiziția acestui aparat ar fi costul de achiziție mic, că arată bine, că afișează imagini de calitate, prezența tunerului digital, că are multe porturi (HDMI, USB și VGA).
Contra ar fi că nu are rezoluție Full HD, dar de la o anumită distanță nu mai faci diferența dintre HD și Full HD.

De final pot spune că acest model e unul pe care eu l-aș recomanda celora care vor ceva ieftin și simplu, dar de calitate.
E perfect pentru cei care vor să facă trecerea de la CRT le televizor plat. O să vedeți că diferența de calitate a imaginii e de la cer la pământ, în special în cazul posturilor HD.
Dacă aveți reticențe datorită brandului atunci trebuie să vă spun că e vorba despre un brand românesc, iar televizoarele au tehnologie și piese de calitate foarte bună. Plus că vine să vă ajute în alegerea dvs. garanția de 2 ani care poate fi mărită la mai mult.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu