≡ Meniu

Vortex LED-V22ZH8DC, TV 55 centimetri

Vortex e un brand de electrocasnice foarte cunoscut în România deoarece vinde aparate la prețuri mici, iar un model pe care eu îl recomand e acest Vortex LED-V22ZH8DC. Televizorul a apărut pe piață pe la sfârșitul anului 2015 și se recomandă prin mia multe lucruri cum ar fi diagonala de 55 centimetri, rezoluția 1366×768 pixeli și tunerul digital dublu.
E un aparat adresat persoanelor care vor un aparat care să arate bine, să afișeze o imagine de calitate superioară și să nu coste prea mult.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci unul care e ușor de folosit de oricine. Cum arată aspectiv poate fi analizat din imaginea de alături, mai exact e un televizor care nu arată rău, dar nici nu putem spune că e cel mai arătos televizor de pe piață.

Vortex LED-V22ZH8DC, TV 55 centimetri

Pe partea de specificații acest model e unul foarte avansat deoarece vine cu ecran LED, rezoluție HD, consum redus de curent și o mulțime de porturi utile. Tunerul digital incorporat e unul dublu deoarece vine cu posibilitatea vizionării de posturi digitale.
Întrucât are HDMI puteți să-l folosiți pe post de monitor, dar neavând rezoluție 1080p nu știu cât de util e acest lucru.
În cazul în care intenționați să-l folosiți în scopuri comerciale, adică la un hotel atunci trebuie știut că acest model are un mod numit hotel.

Pro achiziția acestui model ar fi aspectul plăcut, că vine cu un consum de curent foarte redus, multitudinea de porturi și disponibilitatea tunerului digital.
Contra ar fi că nu are rezoluție Full HD. Acest lucru nu-i așa de important întrucât de la o anumită distanță nu mai vezi diferența dintre HD și Full HD.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și să nu coste prea mult atunci îți recomand acest aparat. Vine de la cunoscutul brand Vortex, iar dacă vreți să-i ridicați fiabilitatea atunci o puteți face prin extinderea garanției cu unul sau doi ani în plus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu