≡ Meniu

Vortex LED-V24ZH8DCF, model Full HD cu tuner dublu

Vortex LED-V24ZH8DCF e un televizor non smart care nu doar arată bine, ci care afișează o imagine de cea mai bună calitate. Acest lucru e datorat faptului că are rezoluție 1920×1080 pixeli și 5 milisecunde ca timp de răspuns. În ziua de azi e foarte important să alegem aparate electrocasnice cu un consum foarte mic de curent, iar acest model e unul care consumă 35W, deci destul de puțin.
Televizorul acesta e bun pentru bucătărie, dar și pentru o cameră medie ca mărime mulțumită diagonalei de 60cm.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Chiar dacă nu e smart TV o să vezi că-și face bine treaba și puteți să-l faceți smart prin conectarea unui player la el (găsiți aici media playere bune). Cum arată se poate vedea mai bine din imaginea de alături.

Vortex LED-V24ZH8DCF, model Full HD cu tuner dublu

Acest model e unul dotat cu o diagonală de 24 de inci (în cm vine aproximativ 60), rezoluție 1920×1080 pixeli și tuner digital dublu. Tunerul este util în cazul vizionării posturilor TV la calitate HD de la cablu ori televiziunea terestră.
Timpul de răspuns e de 5 milisecunde și e destul de bun. Utilitatea lui e în cazul afișării imaginilor fără vreo sacadare sau lag (cum îi mai zice).
În cazul în care doriți să-l puneți pe un suport atunci trebuie să știți că vă va ajuta greutatea scăzută de 3,55 kg.

Pro achiziția lui ar fi că arată bine, costul de achiziție destul de mic, garanția îndelungată și prezența portului HDMI.
Contra ar fi că nu are rezoluție 4K. Oricum, acest lucru nu v-ar fi ajutat prea mult întrucât pe piață nu sunt prea multe filme la această calitate.

De final pot spune că acest model se adresează celora care nu vor să investească prea mult într-un televizor Ultra HD și vor ceva foarte simplu.
Eu mă gândesc că veți avea reticențe întrucât nu cunoașteți brandul și de aceea trebuie să vă spun că Vortex e un brand românesc care face niște televizoare de foarte bună calitate. Brandul vinde diferite aparate sub brand propriu și de aceea cuvântul „fac” cred că e cam mult spus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu