≡ Meniu

Vortex LED-V32Z02DC, TV LED de 81cm

Firma românească Vortex a scos pe piață televizorul Vortex LED-V32Z02DC care e unul de 81 centimetri și cu rezoluție HD. Mai mult, are chiar și tuner TV dublu cu suport pentru canale digitale de la cablu și de la televiziunea terestră. Pe lângă acest tuner are și player multimedia, însă nu e chiar așa de capabil.

Dacă te interesează costul său de achiziție atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi. Cred că vezi foarte clar că e vorba despre un televizor cu un consum mic de curent deoarece are un consum de 50W, iar în mod de veghe consumă undeva la sub 0,5 W.

Vortex LED-V32Z02DC, TV LED de 81cm

Specificații care probabil că te interesează la el sunt ecranul de 32 inci (în centimetri vine vreo 81 cm) care are rezoluție 1366×768 pixeli, iar sunetul e și el unul bun deoarece are o putere de ieșire de 2x8W. Tunerul digital e o caracteristică despre care putem spune că e una foarte bună în condițiile în care te va ajuta să vezi posturi TV la o calitate superioară.

Plusurile modelului acesta ar fi aspectul, prețul deloc mare, calitatea imaginii și fiabilitatea. Produsele marca Vortex dau dovadă de o fiabilitate ridicată. Dacă te interesează o garanție extinsă atunci poți să o mărești cu până la 2 ani.
Lucruri negative ar fi că playerul integrat nu e mai capabil, adică faptul că nu poate reda orice tip de fișier. Normal că nu are nici suport DTS, dar asta nu o să vă afecteze negativ în cazul în care vreți să vedeți doar posturi în format digital.

De final pot spune că modelul acesta e unul numai bun pentru cineva care vrea să vadă posturi TV la calitate maximă ori care sunt interesați de un televizor care să aibă un consum de curent destul de redus.
Lucruri care am uitat să le menționez sunt faptul că are port VGA și HDMI, pe lângă cel USB. Având VGA înseamnă că puteți să-l conectați la un laptop precum Asus X552LDV pentru a vedea filmele de pe laptop.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu