≡ Meniu

Vortex LEDV-40E19, televizor de 102 cm la preț foarte bun

Televizorul Vortex LEDV-40E19 e oferit de un brand nou și nu oferă prea multe alternative. Dacă vreți ceva mult mai performant și să aibă aceleași dimensiuni, atunci trebuie să aveți un buget cam dublu. Deci, pentru a face o alegere mai interesantă, trebuie să aveți ceva mai mulți bani. Un televizor de la un brand cunoscut costă mult pentru are mai multe tehnologii de imagine și sunet, de aceea și prețurile sunt destul de justificate. Acesta nu are sistem de operare, adică e non Smart și dacă tot vă doriți un televizor cu funcționalitate ridicată, atunci trebuie să aibă Android, Tizen, Firefox sau WebOS.

Fiecare brand oferă variante mai accesibile dar nu și cu un ecran atât de mare. Nu cred că veți găsi televizoare cu diagonală de 40 de inci și imagine HD. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Vortex LEDV-40E19, televizor de 102 cm la preț foarte bun

Ecranul acestui televizor e unul clasic, adică nu prezintă nimic ieșit din comun și imaginea e detaliată datorită rezoluției 1080p. În general televizoarele ieftine au imagine HD însă la o diagonală, e și normal să aibă o rezoluție FullHD. Cu alte cuvinte, televizoarele de minim 102 cm au această caracteristică tehnică și e normal. Veți găsi chiar și modele 4K dar recomand să fie de minim 164 cm deoarece detaliile vor ieși mai bine în evidență dacă imaginea e generoasă.

Dotările acestui televizor sunt următoarele: tuner TV de tip DVB-T/C, intrare antenă, intrare VGA, trei HDMI-uri și altele. Un televizor cu ceva mai multe dotări costă mai mult și poate că nu vă sunt de folos. Modelele Smart au în plus tehnologii de imagine, sunet și wireless pentru care aveți nevoie de periferice sau gadgeturi avansate (smartphone sau tabletă).

Plusuri: are un design elegant, ecran mare, imagine Full HD, sunet puternic, conectori decenți.
Minusuri: nu sunt.

Vortex LEDV-40E19 e o alegere foarte bună deoarece oferă un ecran FullHD și concurența nu prea există ținând cont de prețul redus al acestui model. Am pus poza de sus pentru a vă face o idee despre acesta și nu are acele piciorușe laterale ci doar un stativ clasic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu