≡ Meniu

Vortex V32C02D, TV de 80cm cu rezoluție HD

Vortex LED-V32C02D e un televizor prezent pe piață de ceva timp, iar principalele avantaje față de un model cu tub catodic ar fi ecranul plat de tip LED, posibilitatea folosirii ca monitor și că are tuner digital dublu.
Se adresează celora interesați de un aparat TV nou pentru a face trecerea de la televizorul mare la unul subțire cu o imagine foarte clară.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat avansat tehnologic. Din imaginea de alături se poate vedea cum arată acest V32C02D. Dacă nu știți mare lucru legat de brand atunci trebuie spus că e unul românesc prezent pe piață de foarte mult timp și fiind cunoscut pentru aparatele de aer condiționat ieftine și bune.

Vortex V32C02D, TV de 80cm cu rezoluție HD

Pe partea de caracteristici se laudă cu ecranul măricel de 80 centimetri care are rezoluție 1366×768 pixeli și un panel destul de clar din orice unghi te-ai uita.
E un televizor pregătit pentru anul 2016 deoarece are aspect imagine 16:9, un timp de răspuns scăzut și rezoluție optimă vizionării posturilor digitale.
Nu e un televizor smart, dar acest lucru nu e un impediment în fața achiziționării modelului acesta deoarece e ușor de folosit, iar dacă vreți să fie smart atunci poate fi făcut cu ajutorul unui player cu Android sau ceva de genul.
Are player multimedia integrat, acesta putând reda diferite fișiere de pe memorii USB sau harduri externe, dar să nu aveți prea mari așteptări de la el deoarece e unul simplu.
Ca porturi aș aminti un HDMI, un USB și intrarea PC. Pentru conectarea laptopului se folosi HDMI-ul sau intrarea PC.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, că e foarte ușor de folosit și că are porturi de generație nouă (în trecut televizoarele avea doar intrare PC).

Deci, dacă ești interesat de un televizor care să poată fi utilizat ușor de părinții dvs ori de copii atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Fiind un model LED nu o să ocupe prea mult loc pe masa unde îl puneți, iar referitor la fiabilitate se poate spune că e una ok.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu