≡ Meniu

Vortex V32ZS09DC, televizor HD de 81 cm

Pentru cei interesați de un televizor de 81cm care să aibă rezoluție HD îți recomand modelul Vortex V32ZS09DC. E un televizor al anului 2015 care se recomandă prin multiple lucruri cum ar fi brandul, costul mic de achiziție, tunerul digital dublu și consumul redus de curent.
E un TV de pus în bucătărie ori în camera copiilor deoarece e un televizor deloc complex și dotat doar cu lucruri de care ai nevoie.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, și dacă te interesează un model cu capabilități smart atunci poți merge pe varianta Samsung 32H5303.
În cazul în care vreți să vă faceți o opinie despre acest model atunci alături puteți vedea cum arată. Iar, dacă aveți reticențe în a achiziționa aparatul deoarece nu cunoașteți brandul atunci trebuie să vă spun că e vorba despre un brand românesc foarte bun care face electrocasnice (aparate de aer condiționat, de uscat pe mâini etc).

Vortex V32ZS09DC, televizor HD de 81 cm

Ecranul de 81 centimetri (transformare aproximativă din 32 inci) alături de rezoluția aproape HD fac acest televizor unul perfect pentru filme HD cât și emisiuni la calitate HD… asta dacă aveți un astfel de abonament.
Evident că are port USB care e util pentru vizionarea diferitelor tipuri de fișiere de pe memorii externe cum ar fi una USB ori un hard.

Pro achiziția acestui model ar fi că arată decent, costul de achiziție mic, că are o garanție bună de 2 ani (extensibilă la mai mult), multiple tipuri de porturi și ecran bun.
Contra ar fi că acest televizor nu are o rezoluție mai mare și un soft mai avansat. În cazul în care vă uitați doar la posturi digital atunci nu vă va ajuta rezoluție Full HD.

LED-V32ZS09DC e un televizor basic, adică non smart pentru cei care nu vor să intre pe net cu el ori să se joace jocuri Android. Evident că lipsa softului smart poate fi compensată cu un player avansat de aici care să aibă ori nu Android.
Poate fi utilizat pentru a vedea filme de pe laptop la o dimensiune mai mare prin conectarea calculatorului la portul HDMI (are un astfel de port).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu