≡ Meniu

Vortex VAC-A18A1D, aparat de aer condiționat cu multe funcții

Vortex VAC-A18A1D poate fi folosit pentru o încăpere mare dar și pentru o locuință mai mare. Bineînțeles, poate fi folosit atât pentru a răci, cât și pentru a încălzi o cameră, doar că consumul e diferit atunci când încălzește. Nu există un alt aparat care să-l înlocuiască pe acesta dar există și variante mai compacte dar nu prea le recomand. Instalarea sa se face cu o firmă autorizată pentru a evita viitoare neplăceri. Ceva mai performant e un model cu capacitate de 24000 btu și prețul e ceva mai mare dacă vă interesează să aibă și multe funcții.

Dacă vi se pare prea scump atunci optați pentru un model inferior ca și performanțe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Vortex VAC-A18A1D, aparat de aer condiționat cu multe funcții

Capacitate de răcire a modelului e sus e de maxim 18000 btu, iar cea de încălzire e tot așa de generoasă. Alegerea aparatului de aer condiționat se face în funcție de volumul de aer dar și pentru ce dorește să fie folosit. Localurile necesită un plus de performanță deoarece doriți să încălzească/răcească rapid. Poate fi folosită precum o aerotermă în sezonul rece și e de folos dacă actualul sistem de încălzire nu face față. E și o altă modalitate de încălzire rapidă a locuinței.

Ca și funcții are cele standard: ventilare, încălzire, timer, dezumidificare și auto-restart. Putea oferi mai multe funcții pentru cei cu pretenții mai mari. Aveți din ce alege în special că sunt mulți producători, dar nu toți sunt la fel de experimentați. Începe sezonul acestor aparate (sezonul cald) motiv pentru care vor apărea tot mai multe modele, dar nu sunt cu mult mai diferite. Kitul de instalare și unitatea externă sunt incluse ca la multe alte modele.

Plusuri: destul de puternic, funcții interesante, clasă energetică A, design elegant etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Vortex VAC-A18A1D e un aparat care poate concura cu orice model din acest buget, totuși fiecare brand oferă ceva diferit. E foarte important cum arată dacă îl puneți unde poate fi observat ușor de musafiri sau chiar de voi.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu