≡ Meniu

Vortex VAI-A09ASF, AC cu Inverter și clasa A++

Dacă te interesează un aparat AC ieftin de la un brand autohton atunci îți recomand modelul Vortex VAI-A09ASF. Acesta nu vine cu kit și nici cu montaj inclus, dar are multiple avantaje, pe lângă preț. Se adresează celora care au de răcit un spațiu mai mic întrucât are 9000 btu. Evident că poate să încălzească, dar nu e recomandat pentru așa ceva.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar dacă vrei ceva cu o capacitate mai mare și cu kit inclus atunci îți recomand alternativa Star-Light ACM-12BIN.

Vortex VAI-A09ASF, AC cu Inverter și clasa A++

Acest aparat Vortex e unul dotat cu o capacitate de 9000 BTU, consum foarte mic de curent și cu inverter. Consumul mic de curent e datorat în mare parte inversorului și de aceea pentru răcire are clasa de eficiență energetică A++, iar pentru încălzire are A+.
Greutatea unității interioare e una reduse, mai exact e vorba despre o unitate care are 7 kilograme. Nici nivelul de zgomot nu-i prea mare, acesta fiind de 33 dB pentru unitatea interioară. Evident că zgomotul depinde și de cât de tare setați aparatul.
Vine la pachet cu o telecomandă ușor de folosit care are butoane mari și bine definite așa încât să nu apeși pe altceva din greșeală.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu costă prea mult, că vine de la un brand cu tradiție, că nu e zgomotos și că e ușor de utilizat. Fiabilitatea e dată de brand, dar și de faptul că are o garanție standard de 2 ani (aceasta e extensibilă la 4 ani).
Contra ar fi că nu vine cu kit la pachet. Acest lucru nu e un dezavantaj major, dar nu ar fi stricat dacă ar fi avut așa ceva.

Deci, dacă te interesează un ac care să arate bine, să nu coste mult și să nu consum multe resurse atunci un astfel de model ar fi recomandarea mea. Există alternative de la branduri superioare (străine), dar costă mai mult și de aceea eu zic că branduri autohtone ar fi mai mult pentru cei cu bugete limitate.
Recomand ca montarea aparatului să se facă de către specialiști, mai exact de către persoane autorizate deoarece în caz contrar puteți pierde garanția.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu