≡ Meniu

Vortex VAI-A09ASWM, model AC cu Inverter pe alb

Vortex VAI-A09ASWM Inverter e un aparat de aer condiționat scos pe piață de curând și se evidențiază printr-un preț de achiziție scăzut, că arată bine și că vine cu un consum de curent redus (mulțumită clasei de eficiență energetică A++).
E bun în orice anotimp întrucât vin cu capabilitate de răcire cât și de încălzire. Consumul de curent fiind mai mare la încălzire.

Aparatul are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci e numai bun pentru cei cu camere mici. Aspectiv se prezintă bine, lucru sesizabil din imaginea de alături. Fiind un model pe alb pot să spun că se va potrivi în orice cameră, indiferent de cum ar fi văruită.
Dacă vrei ceva cu 12000 Btu atunci ți-aș recomanda Vortex VAC-A12A1D – un doel care are și kit-ul de instalare inclus în pachet.

Vortex VAI-A09ASWM, model AC cu Inverter pe alb

Pe partea de specificații se evidențiază cu capacitatea de 9000 btu, că are clasa de încălzire A+ și de răcire A++. E un model care corespunde standardelor CE, adică vine cu Inversor, iar asta se traduce prin faptul că e prietenos cu mediul înconjurător.
E ușor de montat însă acest lucru va trebui făcut de o persoană autorizată. O listă cu firme găsești aici.
În comparație cu alte modele de AC-uri acesta e unul silențios întrucât are un nivel de zgomot de 33 dB, acest lucru fiind valabil pentru unitatea interioară.

Pro achiziția unui astfel de aparat ar fi că nu costă prea mult, că vine de la un brand ok (brandul e unul românesc) și că are o fiabilitate ok.
Contra achiziției ar fi că nu are o capacitate mai mare, dar atunci ar fi avut și un consum de curent superior.

De final pot recomanda acest aparat pentru acasă (dacă stai într-o garsonieră ori un apartament mic), dar și celora care îl vor pentru un local mic.
Aparatul vine standard cu garanție de 2 ani, dar aceasta poate fi prelungită la mai mult. Și încă o dată trebuie să spun că acest aparat e unul care trebuie instalat doar de persoane/firme autorizate deoarece în caz contrar riscați să pierdeți garanția.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • DANIEL

    buna ziua,
    am o problema cu acest aparat, porneste, sta un pic pornit dupa care apare pe display F1

Lasă un comentariu