≡ Meniu

Vortex VAI-A12A1D, aparat de aer condiționat cu design elegant

Aparatul de aer condiționat Vortex VAI-A12A1D e unul destul de performant și se poate observa ușor după capacitatea sa de răcire. Acest brand e destul de experimentat și oferă multe soluții la prețuri corecte. Bineînțeles, alături de acest aparat veți primi și unitatea externă, care e standard pentru orice aparat. Unitatea internă nu e foarte mare și o puteți cam unde doriți dar e bine să o puneți unde e mai eficientă și ușor de controlat. Designul e simplu dar și elegant în același timp, iar ecranul LCD e folositor pentru cei care vor să vadă temperatura de răcire/încălzire.

Poate fi folosit pentru a încălzi o încăpere dar eu recomand caloriferele deoarece mențin căldura, iar acest aparat e precum o aerotermă mai mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Vortex VAI-A12A1D, aparat de aer condiționat cu design elegant

Capacitatea de încălzire e aceeași cu cea de răcire – 12000 BTU, dar consumul nu e același la toate aparatele. Ai bine la acesta e același de aceea are și clasa de eficiență energetică A. Deci puteți opta după cum doriți, iar dacă nu face față, vă recomand două astfel de aparate. Alegerea se face în funcție de câți metrii cubi trebuie să răcească.

Are telecomandă inclusă și e un accesoriu fără de care nu puteți să controlați aparatul de la distanță. Pe partea de funcții are auto restart, dezumidificare dar și altele. Doar unitatea externă e mai zgomotoasă și acest aspect ține și de treapta aleasă. Designul nu ar trebui să fie un criteriu de alege a unui aparat dar cam toate aparatele noi arată bine.

Plusuri: preț corect, performanțe mari, arată bine, fiabilitate, tehnologia Inverter și ușor de folosit.
Minusuri: nu are multe moduri/funcții speciale.

Vortex VAI-A12A1D e o alegere de bază dar alți producători pot oferi variante mult mai avansate și moduri de reciclare al aerului sau răcire. E bine că varianta de sus are motor Inverter și așa vă puteți da seama dacă aparul e nou sau mai vechi (cele vechi nu au așa motor). Cu alte cuvinte, consumul de energie e constant indiferent de momentul programului (tehnologia aceasta e prezentă și la alte aparate).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu